Ζέτα Μακρυπούλια: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τον Χατζηγιάννη! Ραγδαίες εξελίξεις...

Έσκασε τώρα!

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τον Χατζηγιάννη! Ραγδαίες εξελίξεις...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε ο χωρισμός τους! Όπως όλα δείχνουν, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν είναι πια μαζί!


Σύμφωνα με την real news, η παρουσιάστρια έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε στο πατρικό της στον Κεραµεικό, όπου ζει η οικογένειά της. Διαβάστε παρακάτω...


Μάλιστα, στην ίδια γειτονιά ο αδελφός της διατηρεί µεζεδοπωλείο και η ίδια, θέλησε να βρίσκεται κοντά στα αγαπηµένα της πρόσωπα και απερίσπαστη να σκεφτεί το µέλλον της µε τον γνωστό τραγουδοποιό.

Το νέο βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια μάλλον επιβεβαιώνει τις φήμες αυτές καθώς η ίδια φαίνεται να βρίσκεται σε κάποιο μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης και να απολαμβάνει κάποιες καρναβαλικές εκδηλώσεις χωρίς τον Μιχάλη! Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται να κάνει δηλώσεις.... σχετικά με το καρναβάλι! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Ο χωρισμός και όλη η αλήθεια για τα όσα ακούγονται! Τα μεγάλα αγκάθια στο ζευγάρι...

Χαμός έγινε με την είδηση ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια όχι μόνο χωρίζουν, αλλά ο χωρισμός είναι οριστικός!


Εκείνοι τόσα χρόνια, άσχετα με τα όσα ακούγονταν απλά χαμογελούσαν, διασκεδάζοντας με τις φήμες για τη σχέση τους. Κανείς τους δεν μπήκε στη διαδικασία ποτέ να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την οποιαδήποτε φήμη.


Αυτή τη φορά, ένα δημοσίευμα της Realnews, το οποίο υπογράφει η Σήλια Αποστόλου, αφήνει να εννοηθεί πως δεν υπάρχει μόνο καπνός, αλλά υπάρχει και φωτιά στα όσα λέγονται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, λένε πως η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισαν να μείνουν για λίγο καιρό χώρια για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Εκείνη έφυγε για λίγο από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια στην Βούλα και επέστρεψε στο πατρικό της, στον Κεραμεικό, όπου ζει η οικογένειά της. Ήθελε να βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και απερίσπαστη να σκεφτεί το μέλλον της με τον Μιχάλη. Ο κυριότερος λόγος που φέρεται να οδήγησε το ζευγάρι σε μια τέτοια κατάσταση, σύμφωνα πάντα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και τους δύο, είναι η κόπωση που έχει επέλθει με το πέρασμα των χρόνων.

Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αποφασίσει να δώσει τον χώρο που χρειάζεται η σύντροφός του για να ηρεμήσει και να σκεφτεί, δείχνοντάς της όμως καθημερινά το ενδιαφέρον του για εκείνη. Στενοί τους φίλοι εκτιμούν ότι οι προσπάθειές αυτές θα ευοδωθούν και θα συνεχίσουν την ιστορία αγάπης τους.