Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef - Διαρροή Vol2: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο!

Spoiler alert!

Master Chef - Διαρροή Vol2: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο!
News 04.03.2019 14:14

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!


Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν!Διαβάστε παρακάτω...

Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!


Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!


Δείτε τη Δευτέρα 4/3 στις 21:00 στο 27ο Επεισόδιο του MasterChef 3

Γρήγορα που περνά ο καιρός και οι διαγωνιζόμενοι έμειναν κιόλας 15!


Εκείνοι που αντέχουν, συνεχίζουν με ένα πολύ δυνατό Mystery Box. Τι κοινό έχουν τα στρείδια, το τζίντζερ, το κάρδαμο και η κανέλα; Το πιάτο, που ζητούν οι Μέντορες από τα μέλη των ομάδων τους, πρέπει να είναι φουλ αφροδισιακό! Πόσο χιούμορ αλλά και πόση φαντασία διαθέτουν οι διαγωνιζόμενοι, φαίνεται από το διασκεδαστικό, για κάποιους, Mystery Box.


Το κέφι όμως δεν σταματά, με τον νικητή του Mystery Box να φτιάχνει ζευγάρια, που θα μαγειρέψουν με… «δεμένα χέρια», αλλά συνεχίζει κερδίζοντας και ένα ακόμα πλεονέκτημα! Και τι θέλει μια ρομαντική βραδιά για να κλείσει ωραία; Ένα εξαιρετικό γλυκό!


Τα μέλη του ζευγαριού με τη μεγαλύτερη έμπνευση θα βγουν αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας ενώ τα μέλη των ζευγαριών με τα χειρότερα πιάτα, θα παλέψουν μαγειρικά για την παραμονή τους στο MasterChef.

Δείτε το trailer:

Share