Aθηνά Ωνάση: Δείτε σε ποια πόλη ζει μετά το διαζύγιό της! (βίντεο)

Άλλαξε ζωή η Αθηνά Ωνάση...

Aθηνά Ωνάση: Δείτε σε ποια πόλη ζει μετά το διαζύγιό της! (βίντεο)

Δεν το περίμενε κανείς!

Μετά το διαζύγιό της, η Αθηνά Ωνάση ζει στο Φαλκενσβάαρντ, που είναι κωμόπολη στο νότο της Ολλανδίας. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ελένη» και το ρεπορτάζ της Κάλλιας Καστάνη η χρυσή κληρονόμος επέλεξε τη συγκεκριμένη πόλη για να ζήσει.

«Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου, οι κάτοικοι του Φαλκνεσβααρντ την βλέπουν συχνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης, ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά. Με εξαίρεση την υπέροχη ξύλινη βίλα της, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της, η Αθηνά Ωνάση δεν αγαπά τις υπερβολές, τα parties, ή την αναίτια επίδειξη πολυτέλειας. Προτιμά την ήσυχη, πειθαρχημένη ζωή του αθλητή, η καθημερινότητά της οργανώνεται γύρω από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις της. Προσέχει τη διατροφή της, κοιμάται αρκετά και προπονείται πολλές ώρες καθημερινά ώστε να είναι σε φόρμα.

Αποδεικνύοντας, με τη στάση της πως η ιππασία είναι ένα γνήσιο πάθος της και όχι το καπρίτσιο κάποιου κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου. «Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της. «Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια». Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες» αναφέρει η δημοσιογράφος στην εκπομπή Ελένη.