ΣΚΑΙ: Η Τατιάνα Στεφανίδου στα κάγκελα!

ΣΚΑΙ: Η Τατιάνα Στεφανίδου στα κάγκελα!

Μια καλή μέρα θα λέγαμε πως είχε η Τατιάνα Στεφανίδου και ο ΣΚΑΙ!

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό κοντράρεται στα νούμερα με την Ζήνα Κουτσελίνη και επιτέλους κατάφερε να την αφήσει πίσω της! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, το Μαζί σου του ΣΚΑΙ σημείωσε 13,4 ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη κατάφερε να φτάσει το STAR μέχρι 13,1! Μπορεί οι δυο τους να παίζουν σε 3 πόντους διαφορά αλλά αυτή η έστω μικρή διαφορά είναι ανάσα για το κανάλι του Φαλήρου! Αναφέρουμε την παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη από το Star διότι αυτή θεωρείται η ανταγωνιστική εκπομπή με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Η Φαίη Σκορδά που κάνει 21,1 αλλά και η Καραβάτου που κάνει 17,1 δεν θεωρούνται ανταγωνιστικά προγράμματα! Βέβαια να σημειώσουμε ότι μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να μην τα πηγαίνει καλά στο δυναμικό κοινό αλλά στον ΣΚΑΙ σταθερά τερματίζει πρώτη στο γενικό σύνολο!

Τηλεθέαση 4/3: Χαμός με Σκορδά, Καραβάτου, Καινούργιου, Τσιμτσιλή, Κουτσελίνη, Στεφανίδου!

Καραμπόλες και ανατροπές είχαμε χτες με τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης!

Το Υοuweekly.gr σας μάζεψε όλα τα ποσοστά που έκαναν η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Κατερίνα Καινούργιου και θα σας παραθέσει ευθύς αμέσως!

Για ποια η Δευτέρα μπήκε με το δεξί και ποια έκανε μαύρο... άνοιγμα; Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό:

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 21,1
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 17,1
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 12,3
Alpha: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 17,2

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 16,9
Star: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 13,1
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου Μαζί σου 13,4
ΑNT1: Μακρυπούλια Ρουκ ζουκ 23,5
STAR: Καγιά, Shopping Star 21,1
ΣΚΑΙ: Power of love, 16,4
Open: Μουτσινάς, Για την παρέα 19,2