Αθηνά Οικονομάκου: Το απίστευτο βέτο της στον Alpha για να συμμετέχει στο "Έλα στη θέση μου"!

Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε η ηθοποιός... και της το πέρασαν!

Αθηνά Οικονομάκου: Το απίστευτο βέτο της στον Alpha για να συμμετέχει στο

Η Αθηνά Οικονομάκου, όπως είναι γνωστό, επέστρεψε τη φετινή σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου η οποία και σαρώνει σε τηλεθέαση!

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη Μαρία Ανδρέου και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι ζήτησε από τους ιθύνοντες του καναλιού ώστε να είναι και φέτος στην σειρά! Διαβάστε παρακάτω...


Όπως τονίζει η Αθηνά Οικονομάκου, ζήτησε πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα για να βρίσκεται, όσο το δυνατόν περισσότερο, κοντά στον γιο της, Μάξιμο.

«Έχω διαβάσει ότι στα επτά πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπά μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού, τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Έλα στη θέση μου: Η Ισμήνη απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από τον Μίμη!

Τι θα δούμε στο «Ελα στη θέση μου»;

Όλες οι εξελίξεις από το TV24!

Ο Βλάσης είναι σε μεγάλα κέφια με την πρώτη λέξη της μπέμπας, αλλά η Μίκα έχει πέσει στα τάρταρα λόγω των εξελίξεων με την Φαίη. Η Ισμήνη απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από τον Μίμη και τα σχέδιά της για συγκατοίκηση μένουν μετέωρα. Ο Αχιλλέας παλεύει να προειδοποιήσει την Ρενάτα για τις κινήσεις του Αντρέα με τον Ρόμπε, αλλά αδυνατώντας να βρει στοιχεία αποφασίζει να δημοσιοποιήσει τις υποψίες του.

ela-sti-thesi

Η Βάνα καταφθάνει στην έπαυλη για να σταθεί στη Σύλβια κάτι που δυσαρεστεί τον Δαμιανό και την Ζωφραφιά. Η Ρενάτα αρνείται να υπογράψει τη μήνυση της Φαίης ενάντια στην Μίκα και τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά μεταξύ τους... Μετά την κόντρα της Φαίης με την Μίκα, μήπως ετοιμάζεται να ξεσπάσει και πόλεμος μεταξύ της Φαίης και της Ρενάτας;