Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δήλωση βόμβα του Λευτέρη Λαζάρου για Master Chef! (βίντεο)

Ο Λαζάρου το ξεκαθάρισε!

Δήλωση βόμβα του Λευτέρη Λαζάρου για Master Chef! (βίντεο)
News 05.03.2019 12:24

O Λευτέρης Λαζάρου το είπε ορθά κοφτά για το Master Chef...

Ο επιτυχημένος σεφ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef. Διαβάστε παρακάτω...

«Τα χρόνια περνάνε, ο δικός μας ο κύκλος πιστεύω ότι έκλεισε.

Το σημερινό MasterChef δεν το ξέρω. Με τον μόνο άνθρωπο που γνωρίζομαι αρκετά, είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος… Μας έκανε το back up στο δικό μας “MasterChef”.

Τα άλλα δυο παιδιά, τα ξέρω σαν συναδέλφους, δεν τα γνωρίζω προσωπικά.

Δεν ξέρω τι κάνει η παραγωγή… δεν το ΄χω δει ποτέ!», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Λαζάρου.Master Chef: "Ο πιο σ3ξι είναι ο κύριος Κουτσόπουλος!" - Κάγκελο όλοι με την ατάκα παίκτριας!

Σήμερα οι παίκτες του Master Chef κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο από αφροδισιακά υλικά και εννοείται πως κατά τη διάρκεια της παρασκευής των πιάτων των παικτών, ακούστηκαν επικές ατάκες. Η πιο ξεχωριστή όμως είναι αυτή που έβγαλε από το στόμα της η Σπυριδούλα, η οποία ανήκει στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Η Σπυριδούλα λοιπόν, την ώρα που ο μέντοράς της περνούσε από τον πάγκο της για να δει τι ακριβώς έκανε, την πέταξε την ατάκα την… τρομερή. Στα μάτια της Σπυριδούλας, σε αντίθεση με την… κοινή γνώμη που θέλει πιο γοητευτικό τον Πάνο Ιωαννίδη, ο πιο σέξι σεφ είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Φυσικά, η ατάκα της δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος της είπε με βλέμμα όλο νόημα: «Είσαι ένας κοκκινομάλλης Σατανάς».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Share