Κώστας Μπακογιάννης: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ! Η τρυφερή φωτογραφία στα social media!

Λιώσαμε!

Κώστας Μπακογιάννης: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ! Η τρυφερή φωτογραφία στα social media!

Μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να ετοιμάζεται για τις επόμενες εκλογές, μιας και έχει θέσει υποψηφιότητα του στον Δήμο Αθηναίων, ο ίδιος ωστόσο παραμένει πάντα ένας τρυφερός και στοργικός πατέρας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας με τον μεγάλο του γιο, με τον οποίο επισκέφθηκε το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων του Σάκη Τανιμανίδη! Διαβάστε παρακάτω....

Ο γνωστός πολιτικός φάνηκε να το διασκεδάζει και μάλιστα ανέβασε στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο για το οποίο σχολίασε με χιούμορ: «Με έβαλε στη θέση μου...». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έκπληξη στις δημοτικές εκλογές! Η καυτή ηθοποιός που κατεβαίνει με τον Μπακογιάννη!

Τις δυνάμεις της στην πολιτική θα δοκιμάσει η ηθοποιός , η οποία θα είναι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η ίδια, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε η ίδια το επόμενο βήμα της.


«Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, στην «Αθήνα ψηλά» και θα αναλάβω τον τομέα του πολιτισμού», ανέφερε η Ζέτα Δούκα!

undefined


«Θα κάνω και κάτι άλλο που είναι τελείως έξω από τα καλλιτεχνικά, αλλά και αυτό θεωρώ ότι είναι μέρος της προσφοράς που πρέπει να έχεις ένας πολίτης και ένας άνθρωπος. Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, στην «Αθήνα ψηλά» και θα αναλάβω τον τομέα του πολιτισμού, εφ' όσον εκλεγεί και εφ' όσον εκλεγώ και εφ' όσον είναι όλα τα πράγματα σωστά» είπε χαρακτηριστικά.