Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Ένας θάνατος μέσα στην οικογένεια είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί»!

Ο λόγος για τον....

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Ένας θάνατος μέσα στην οικογένεια είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί»!

Μας συστήθηκε τη φετινή σεζόν μέσα από την παραγωγή του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Ο Βασίλης Μίχας, μιλά για τις εξελίξεις στο επιτυχημένο σίριαλ, αποκαλύπτει το πώς θα ήθελε να δει στο φινάλε τον ήρωά του, ενώ δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στη μικρή οθόνη. Διαβάστε παρακάτω...

Ποια αλήθεια τα συναισθήματα του Παύλου μετά τον χαμό του αδελφού του;
«Είναι πολύ άσχημα γιατί ένας θάνατος μέσα στην οικογένεια είναι φυσικά ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Προσπαθεί να “ορθοποδήσει” όσο γίνεται και του επιτρέπεται προκειμένου να πάρει σωστές αποφάσεις. Ο,τι όμως και να συμβαίνει γύρω του, αυτός ο θάνατος τον καταρρακώνει».

Το τηλεοπτικό κοινό αναμένει πώς και πώς την εκδίκηση που θα πάρει!
«Λογικό μου φαίνεται».

Με ποιο τρόπο άραγε θα γίνει αυτό;
«Η φύση του ήρωα που υποδύομαι δεν είναι εκδικητική αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στη ζωή του, ίσως να του “γυρίσει” το μυαλό. Δεν μπορώ να σας σας πω περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα. Καταλαβαίνεται φαντάζομαι πως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα τις παρακολουθήσετε πολύ σύντομα...».

Με αφορμή αυτό... ταράσσονται οι σχέσεις του με τη Δανάη! Δεν θα κάνει κάτι για να προστατεύσει την αγαπημένη του;
«Συνεχώς προσπαθεί γι’ αυτή τη σχέση αλλά δεν είναι τόσο εύκολο σε αυτή τη δίνη που βρίσκεται όλη του η ζωή αυτή τη στιγμή».

Η κόντρα με τον Χάρη παύει να υφίσταται, λόγω του ότι θα τον βοηθήσει στην έρευνά του εναντίον του Ορέστη. Πόσο κοντά θα έρθουν οι δυο τους;
«Από την αρχή ήταν μια πολύ δύσκολη σχέση. Δεν έχουν συμβεί και λίγα άλλωστε μεταξύ τους. Το να πάρει θέση εναντίον του πατέρα του δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα αλλάξουν οι σχέσεις του με τον Παύλο...».

Υπάρχει περίπτωση να τους δούμε -μετά από αυτό- ξανά σε απόσταση;
«Οι σχέσεις αυτών των δύο ατόμων είναι δικαιολογημένα σε μια συνεχή αλλαγή, ανάλογα τα γεγονότα και τις συνθήκες που αλλάζουν συνεχώς».

Ζώντας με τον Παύλο τόσους μήνες, έχετε σκιαγραφήσει τελικά την ψυχολογία του;

«Είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος βρίσκεται σε μια συνεχή σύγκρουση μεταξύ της ηθικής του και όλων όσων έχουν ανατραπεί στη ζωή του το τελευταίο διάστημα. Εχει κάνει λάθη που συνεχώς του δημιουργούν ενοχές αλλά και αντικειμενικά προβλήματα στην καθημερινότητά του».

Με δεδομένο πως «Η επιστροφή» ολοκληρώνεται τον φετινό Ιούνιο, πώς θα θέλατε να δείτε στο τέλος τον ήρωά σας;
«Σίγουρα οι σεναριογράφοι αυτό το κάνουν καλύτερα από εμένα. Είτε πεθάνει είτε ζήσει ο Παύλος, θα είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή πρόκληση για μένα που θα κληθώ να υποστηρίξω υποκριτικά. Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον».

Ποιο ήταν το πιο σκληρό μάθημα που πήρατε από την πρώτη ενασχόλησή σας με την τηλεόραση;
«Οτι ο χρόνος γυρίσματος σε μια καθημερινή σειρά είναι αμείλικτος και πρέπει να είμαι συνεχώς έτοιμος για την επόμενη σκηνή. Πρέπει να ξέρεις τα λόγια σου για την επόμενη ημέρα, οπότε όλο αυτό σου παίρνει περίπου 12 ώρες δουλειά κάθε μέρα».

Και το πιο όμορφο;
«Πραγματικά αισθάνομαι πως επειδή έπεσα κατευθείαν “στα βαθιά”, βελτιώνομαι πολύ πιο γρήγορα. Μαθαίνω, μέσα σε μια ημέρα, όσα θα μάθαινα κάτω από άλλες συνθήκες σε έναν μήνα...».

Μετά από αυτό το βήμα, θα λέγατε ναι ή όχι στην επόμενη τηλεοπτική πρόταση και γιατί;
«Σαφώς και θα έλεγα ναι, αν αυτή η πρόταση είναι για έναν ρόλο που θα μου αρέσει, θα με εκφράζει και σαφώς θα με εξελίξει ως ηθοποιό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω και είμαι ακόμα στην αρχή».

Βασίλης Μίχας, η επιστροφή

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΗΓΗ: TIVI ΣΙΡΙΑΛ