MasterChef: 7+1 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Παντελή Βούρο!

Δείτε το εστιατόριο του στην Κάλυμνο!

MasterChef: 7+1 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Παντελή Βούρο!

Τον σεφ Παντελή Βούρο τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του MasterChef.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο ένα καβγάς ανάμεσα στον ίδιο και τον Παντελή τον έφερε στο επίκεντρο των συζητήσεων. Διαβάστε παρακάτω...

Δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί ήθελε να δοκιμάσει μέχρι πού μπορεί να φτάσει.
Στο παιχνίδι τον βοήθησε να μπει η πίστη των δικών του ανθρώπων. Εκείνοι άλλωστε τον έπεισαν να δοκιμάσει.
Για τον Παντελή μαγειρική είναι τέχνη, επιστήμη, αγάπη και μέντορας σημαίνει «πατέρας» στη μαγειρική.
Μια λέξη θεωρεί πως τον χαρακτηρίζει, μαχητής! Νιώθει πανέτοιμος για όλες τις αλλαγές και όποιες προκλήσεις συναντήσει στο Master Chef.

Παντελής Βούρος MasterChef

Το πιάτο, που περιγράφει τον έρωτα και την αγάπη, για τον Παντελή είναι η Black Forest.
Δηλώνει έτοιμος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει στο MasterChef. Άφησε άλλωστε τα πάντα πίσω του για να βρεθεί στο παιχνίδι και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω σε τίποτα.
Το τραγούδι θα τον βοηθήσει να κρατήσει τις δυνάμεις του όταν θα του λείπουν όλα εκείνα που αγαπά όταν θα βρίσκεται μέσα στο διαγωνισμό.
Αν παρομοίαζε τον εαυτό του με υλικό κουζίνας θα ήταν τζίντζερ… γιατί έχει κόκκινα μαλλιά!

Αυτό είναι το εστιατόριο του Παντελή από το Master Chef, στην Κάλυμνο!

ον Παντελή τον γνωρίζουμε από το φετινό τηλεοπτικό παιχνίδι μαγειρικής Master Chef, έχοντας τον τίτλο του πιο κουλ και χαλαρού παίχτη, και όπως έχει δηλώσει, διατηρεί το δικό του εστιατόριο στην Κάλυμνο. Το αναζητήσαμε, λοιπόν, και σας το αποκαλύπτουμε…

Πρόκειται για το εστιατόριο Prego που ειδικεύεται στη μεσογειακή κουζίνα, και άνοιξε το 2007, με ιδιοκτήτη και σεφ τον Παντελή Βούρο.

Παντελής Βούρος MasterChef

Για τους λάτρεις των θαλασσινών στο Prego υπάρχουν πιάτα όπως, τσιπούρα Καλύμνου με πέστο μυρωδικών και λαχανικά ψημένα στην λαδόκολλα, αχινομακαρονάδα, φρέσκο σολομό με σάλτσα ούζου, όμως, υπάρχουν επίσης πίτσα στον ξυλόφουρνο και φρέσκα ζυμαρικά.

Πηγή: travelstyle.gr