Πένθος! Πέθανε σε ηλικία 30 ετών πασίγνωστο μοντέλο!

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο!

Πένθος! Πέθανε σε ηλικία 30 ετών πασίγνωστο μοντέλο!

Δεν της άρεσε ποτέ να την αποκαλούν μαχήτρια, αλλά ήταν εκείνη που αντιμετώπισε την σπάνια κατάστασή της με χάρη και, δύναμη και ειλικρίνεια.

Η Έλι Μέιντεϊ το μοντέλο από τον Καναδά, μια μαχήτρια που έδωσε μάχη με την ζωή αλλά πέθανε σε ηλικία μόλις 30 ετών από καρκίνο των ωοθηκών. Διαβάστε παρακάτω...

Πέθανε μοντέλο

Λίγο πριν φύγει από την ζωή σε ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, μίλησε για ένα hashtag που της είχαν στείλει σε μήνυμα, το οποίο θεώρησε το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ.

Πέθανε μοντέλο

«#One Hell Ova Woman είναι ένα hashtag που μου δημιούργησε πολύ ωραία συναισθήματα μόλις το είδα. Μου υπενθυμίζει ότι είμαι μαι γυναίκα που δεν κοιτάει ποτέ πίσω και αντιμετωπίζει τα εμπόδια με χάρη και δύναμη».

Πέθανε μοντέλο

Πέθανε μοντέλο

Πένθος στην showbiz! Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του πασίγνωστος τραγουδιστής!

Θλίψη έχει σκεπάσει τον χώρο της showbiz η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή.

Είχε χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο και έφυγε τόσο άδικα από την ζωή σε ηλικία 49 ετών. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον τραγουδιστή των Prodigy Keith Flint, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αγγλία, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Βρετανός τραγουδιστής εντοπίστηκε από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας, με ένα ασθενοφόρο να απαντά σε κλήσεις για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του.