Γυμνός και μας δείχνει τα εντυπωσιακά τατουάζ του ο Νίνο! (φωτογραφία)

Τι συμβολίζουν;

Γυμνός και μας δείχνει τα εντυπωσιακά τατουάζ του ο Νίνο! (φωτογραφία)

Ο Νίνο αποφάσισε να κοινοποιήσει φωτογραφία του στο instagram, στην οποία βλέπουμε τα τατουάζ που κοσμούν το στήθος και την κοιλιά του.

Τα τατουάζ είναι αρκετά, με αρκετές ημερομηνίες και σύμβολα, και ο τραγουδιστής τα δείχνει για πρώτη φορά. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ακόλουθοί του ανταποκρίθηκαν θετικά, αφήνοντας likes και σχόλια.

Ο Νίνο διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην επαγγελματική του πορεία, καθώς η επανακυκλοφορία του τραγουδιού "Παράνοια" σημειώνει τεράστια επιτυχία, καθώς παίζει ασταμάτητα στα ραδιόφωνα, ενώ μετρά εκατομμύρια θεάσεις στο youtube. Ακόμη, ο Νίνο πρόκειται να κάνει ταινία με τον Χρήστο Μάστορα, της οποίας ο τίτλος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αλλά έχουν ήδη διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ξεκίνημά τους στο χώρο του κινηματογράφου.

Το σενάριο υπογράφουν ο Νίνο και ο Χρήστος Μάστορας. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στη Σύμη. Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και η ταινία θα βγει στην μεγάλη οθόνη τον ερχόμενο χειμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα δύσκολο project που έχει ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις, όμως τόσο ο Νίνο όσο και ο Χρήστος, είναι τόσο ενθουσιασμένοι που το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό.

Δείτε τη φωτογραφία του

Τα τατουάζ του Νίνο

Νίνο: Το πονηρό μήνυμα που δέχτηκε από θαυμάστρια - «Σ3ξ με θαυμάστριες κάνεις ή...»!

Ο Νίνο έκανε ένα δυναμικό comeback με το επιτυχημένο τραγούδι «Είναι ένας άλλος».

Ακούγεται σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, ενώ έχουν δημιουργηθεί και πολλά αστεία meme στα social media.

Μετά τον πανικό που προκάλεσε ο τραγουδιστής με το κομμάτι που "ξεθάφτηκε" από τα παλιά, δεκάδες θαυμάστριες του στέλνουν μηνύματα στο Instagram. Μάλιστα, δημοσίευσε ένα από αυτά στον λογαριασμό του και συγκεκριμένα στα Instastories του.

«Πέρα από την πλάκα σεξ με θαυμάστριες κάνεις ή να σταματήσουμε να ελπίζουμε;», του έστειλε θαυμάστρια, με τον τραγουδιστή να την αφήνει με την απορία.