Κύκλωμα Κοκαΐνης: Βόμβα για Ματσούκα: "Ναι! Ρουφούσε κοκαΐνη!"

Ο δικηγόρος της ηθοποιού τα έβγαλε όλα στην φόρα!

Κύκλωμα Κοκαΐνης: Βόμβα για Ματσούκα:

Εξελίξεις με το κύκλωμα κοκαΐνης!

Συνεχίστηκε εχθές η πολυσυζητημένη δίκη για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι με έδρα γνωστό εστιατόριο σούσι, με τις απολογίες της γνωστής ηθοποιού – ιδιοκτήτριας και του γιου της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Διαβάστε παρακάτω...

Τα αρνήθηκε όλα η Χριστίνα Παππά

Αδιανόητο για την ίδια αλλά και για τον γιό της, χαρακτήρισε μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς, την εμπλοκή της στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης μέσω ενός σούσι μπάρ που διατηρούσε στο Κολωνάκι. Η ηθοποιός που είχε μερίδιο στο εστιατόριο του Κολωνακίου, που θεωρείται η έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο ελληνικό τζετ σετ, απολογήθηκε, την Τρίτη, στο δικαστήριο Όπως είπε χαρακτηριστικά: «έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του. Δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά. Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» Η ηθοποιός αναφέρθηκε ειδικά στον συμμέτοχο του αποκαλούμενοι “σουσάδικου της κόκας”, με καταγωγή από τον Καζακστάν, κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο άνθρωπο. Ο νεαρός είναι ο μοναδικός από τους 27 κατηγορούμενους που κρατείται στις φυλακές, αφού συνελήφθη πριν από λίγους μήνες.

Η απολογία του γιου της Χριστίνας Παππά και η αναφορά στον Θέμη Γεωργαντά

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος κι αυτός δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» εξήγησε.

Δεν εμφανίστηκε στη δίκη η Δήμητρα Ματσούκα

Ο δικηγόρος της γνωστής ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα η οποία κατηγορείται για την υπόθεση δήλωσε στο δικαστήριο ότι η εντολέας του δεν θα εμφανιστεί για να απολογηθεί και δήλωσε ότι έκανε περιστασιακή χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο κατηγορούμενος συμμέτοχος του εστιατορίου ανέφερε ότι η συνομιλία του με την ηθοποιό ήταν «κέρασμα». Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν κι άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Μαρτίου.

Ωστόσο, σήμερα σύμφωνα με το εξώφυλλο της εφημερίδας Espresso, ο δικηγόρος της ηθοποιού είπε "Ναι! Ρουφούσε κοκαϊνη!"

Περισσότερα σε λίγο! Δείτε το εξώφυλλο:

Το ιστορικό

Το... κοσμικό καρτέλ της Αθήνας: Εξαρθρώνεται κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε Κολωνάκι και Γλυφάδα - 250 ονόματα στα χέρια της αστυνομίας, ανάμεσά τους και πασίγνωστοι καλλιτέχνες!

10 Φεβρουαρίου 2016: Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών σε Κολωνάκι και Γλυφάδα, με στόχο ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, που ξέπλενε χρήμα αγοράζοντας νυχτερινά κέντρα κυρίως στο Κολωνάκι! Σύμφωνα με πληροφορίες του AthensMagazine.gr τα ονόματα που έχει στα χέρια της η αστυνομία ξεπερνούν τα 250, ανάμεσά τους πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και πασίγνωστοι επιχειρηματίες, που έχουν γράψει ιστορία στον χάρτη της πόλης.

Το κύκλωμα ξέπλενε τα χρήματα των κερδών από την διακίνηση ναρκωτικών με την αγορά ή την επινοικίαση νυχτερινών κέντρων στο Κολωνάκι! Ανάμεσα στους πελάτες των κυκλώματος είναι και γνωστοί Αθηναίοι!

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr όλα τα ονόματα της λίστας θα κληθούν να καταθέσουν ως ύποπτοι τις επόμενες ημέρες.