Αποκάλυψη βόμβα για την Δήμητρα Ματσούκα: "Με πήρε τηλέφωνο, κατέβηκα και την ήπιαμε μαζί!"

Ο εγκέφαλος της σπείρας ναρκωτικών στο Κολωνάκι δίνει στεγνά την ηθοποιό! Τι κατέθεσε στο δικαστήριο

Αποκάλυψη βόμβα για την Δήμητρα Ματσούκα:

Σα βόμβα έσκασε το εξώφυλλο της εφημερίδας Espresso το οποίο αναφέρει πως ο δικηγόρος της ηθοποιού, Δήμητρας Ματσούκα, όντως ρουφούσε κόκα περιστασιακά!

Συγκεκριμένα, το εξώφυλλο αναφέρει: "Ναι! Ρουφούσε κοκαϊνη! Ο δικηγόρος υπεράσπισης της Δήμητρας Ματσούκα είπε ότι η δημοφιλής ηθοποιός είναι περιστασιακή χρήστρια"! Διαβάστε παρακάτω...

Ιδού και το εξώφυλλο για του λόγου το αληθές:

undefined

Μόλις έφτασε στα χέρια μας, λοιπόν, όλο το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και είναι καυτό!

Στα κεράσματα κοκαίνης στη γνωστή ηθοποιό αναφέρθηκε στην συμπληρωματική του απολογία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο 53χρονος φερόμενος ως "εγκέφαλος" του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά με έδρα το εστιατόριο Li Li Shu στο Κολονάκι, Σπύρος Περουκίδης!

Την ίδια ώρα και η ίδια η μελαχρινή καλλονή ομολόγησε μέσω του συνήγορου της ότι είναι περιστασιακή χρήστρια της κοκαίνης!

Στην συμπληρωματική απολογία του εχθές ο 53χρονος κατηγορούμενος ερωτήθηκε από την έδρα για τις επίμαχες συνομιλίες με τη γνωστή πρωταγωνίστρια και υποστήριξε ότι επρόκειτο για "κεράσματα"!

Αναφερόμενος, λοιπόν, σε συγκεκριμένο διάλογο που οδήγησε σε ραντεβού με την ηθοποιό είπε χαρακτηριστικά:

"Με πήρε τηλέφωνο, ήταν για κέρασμα, κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και την ήπιαμε μαζί!"

Κύκλωμα Κοκαΐνης Κολωνάκι: Ποιος διακινούσε την κόκα και πως συνελήφθη!

Θεωρείται εγκέφαλος της σπείρας που "τάιζε" με άσπρη σκόνη το Κολωνάκι!

undefined

Ένας... τυχαίος έλεγχος που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή της Καλλιθέας τον Φεβρουάριου του 2010 έριξε στα χέρια των αστυνομικών τον επί δυόμισι χρόνια καταζητούμενο επιχειρηματία, Σταύρο Περουκίδη, ο οποίος κατηγορείται ως εγκέφαλος του κυκλώματος το οποίο "έσπρωχνε" στην αθηναική ελίτ πανάκριβη καθαρή κοκαίνη, με έδρα το γνωστό εστιατόριο Lili Shu στο Κολωνάκι, του οποίου ήταν συνιδιοκτήτης.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη ( και την διακοπή για τον ερχόμενο Δεκέμβρη) της δίκης για το "σουσάδικο της κόκας" με πρωταγωνιστές λαμπερά ονόματα της showbiz, έπεσε στα χέρια των αρχών ο 54χρονος bon viveur, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί αμέσως μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος τον Φεβρουάριο του 2016. Και πως αποκαλύπτει στην Espresso ο συνήγορός του Θανάσης Αναγνωστόπουλος, οι αστυνομικοί έπεσαν επάνω του τυχαία και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Δεν προέβαλε αντίσταση!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο επιχειρηματίας φέρεται ότι προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τις πουλούσε στην επώνυμη πελατεία του εστιατορίου του, θα πάρει τον δρόμο της φυλακής! Όμως, τον προσεχή Δεκέμβριο θα καθίσει στο ειδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, πλάι σε τρανταχτά ονόματα του καλλιτεχνικού και του επιχειρηματικού χώρου τα οποία κατηγορούνται για την υπόθεση. Μεταξύ αυτών είναι η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, η πρώην Miss Porche Νταίζη Μανιατοπούλου και άλλοι, ορισμένων εκ των οποίων στις απολογίες τους στον ανακριτή είχαν ρίξει στον 54χρονο φυγάδικο το μπαλάκι των ευθυνών για την εμπλοκή τους στην υπόθεση!