Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (6/3); Ελλάδα ή Τουρκία;

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (6/3); Ελλάδα ή Τουρκία;

Survivor spoiler: Αγώνισμα με στόχο το έπαθλο σήμερα (6/03) στο Survivor, με την Ελλάδα και την Τουρκία να μάχονται σώμα με σώμα! Τι αναφέρει το spoiler του Youweekly.gr;

Χτες στον ΣΚΑΙ, είδαμε έναν εξαιρετικό αγώνα ανάμεσα στις δύο χώρες και όσο και αν προσπάθησε η ελληνική ομάδα, τη νίκη πήραν οι Τούρκοι με με σκορ 10-8! !Διαβάστε παρακάτω...


Την ίδια ώρα το κλίμα στην ελληνική ομάδα είναι τεταμένο, και η κακή ψυχολογία των παικτών κόστισε αρκετά!

undefined

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα θα δούμε τις δύο ομάδες στο Survivor να μάχονται για ένα έπαθλο που ποτέ δεν έχει ξαναδοθεί σε κανένα Survivor!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τη νίκη παίρνει σήμερα η Ελλάδα, ωστόσο ξεκαθαρίζουμε ότι αυτό είναι ένα πρώτο spoiler και όχι η 100% έγκυρη διαρροή μας, που θα ακολουθήσει λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Τρίτης! Μέχρι τότε, δείτε το trailer:

Survivor βόμβα: Το απίστευτο έπαθλο που δεν έχει ξαναδοθεί ποτέ σε κανένα Survivor!

Survivor: Μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε στο χθεσινό συμβούλιο τους παίκτες της Ελλάδας και της Τουρκίας με τον Ατζούν να κάνει μια ανακοίνωση βόμβα!

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός ανέφερε πως σύντομα οι παίκτες των δύο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα έπαθλο που αντίστοιχο δεν έχει ξαναδοθεί ποτέ σε κάποιο Survivor! Και αυτό που... "τρομάζει" είναι πως τα προηγούμενα χρόνια έχουν δοθεί απίστευτα έπαθλα, μέχρι και ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα για να δουν τους δικούς του και να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο!

undefined

Πέρσι είδαμε και να ταξιδεύουν οι παίκτες για να δουν αγώνα ΝΒΑ! Τι μπορεί να είναι; Να πάνε στο... φεγγάρι μήπως; Τι να πούμε; Εμείς εδώ στο Youweekly.gr οφείλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ και να σας ενημερώσουμε για το τι θα περιλαμβάνει το έπαθλο αυτό!

Πάντως ο Ατζούν τόνισε πως "θα είμαι τόσο μεγάλο το έπαθλο που θα αναρωτιέστε αν είναι αληθινό"!

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ανακοίνωση του Ατζούν στο Youweekly.gr: