Απασφάλισε ο Κούγιας για τον Λαζόπουλο! «Θα αφήνατε τον 16χρονο γιο σας να πάει εκδρομή ένα τριήμερο μαζί του;»

Oι νέες δηλώσεις και η μπηχτή για την προσωπικότητά του!

Απασφάλισε ο Κούγιας για τον Λαζόπουλο!  «Θα αφήνατε τον 16χρονο γιο σας να πάει εκδρομή ένα τριήμερο μαζί του;»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ΣΚΑΙ για το επεισόδιο που έγινε στο νυχτερινό κέντρο, Αθηνών Αρένα με τον Λάκη Λαζόπουλο.


Ο ίδιος, ανέφερε ότι ποτέ δεν τον χτύπησε και ότι η προσωπικότητά του Λάκη Λαζόπουλου έχει φανεί εδώ και αρκετά χρόνια ότι είναι προβληματική! Διαβάστε παρακάτω....


Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε:
«Δεν τον έχω χτυπήσει ποτέ. Τι να χτυπήσεις από αυτόν;» Αναφερόμενος σε ένα παλαιότερο περιστατικό ανάμεσα στους δυο όταν συναντήθηκαν σε μπαρ του Ψυχικού είπε: «Του είπα «δεν σεβάστηκες τα παιδιά μου και κατηγορείς τον πατέρα τους μέσα από την εκπομπή σου;» και στη συνέχεια ανέφερε: «Θα πω κάτι μόνο και ας μου απαντήσει κάποιος με ειλικρίνεια: «θα αφήνατε τον 16χρονο, 20χρονο γιο σας να πάει εκδρομή τριήμερο με τον Λάκη Λαζόπουλο;»


«Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να επιχαίρει κανείς. Υπάρχουν στιγμές όμως που έρχεσαι κόντρα στην παιδεία και την αγωγή σου και στην γενικότερη άποψη που έχεις για το πως πρέπει να επιλύονται οι διαφορές. […] Όλη η Ελλάδα γνωρίζει το πόσα χρόνια αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο εμένα αλλά κυρίως εμένα με στοχοποίησε. Συνέπεσε τότε που είχα αποκαλύψει το παραδικαστικό».


Είπε ακόμα ότι ο ίδιος δεν τον παρακολουθούσε αλλά τον έβλεπε ο γιος του ο οποίος του είχε πει: «πατέρα, αυτός ο ανόητος πάλι είπε άσχημα πράγματα για σένα». «Προσπάθησα», είπε ο Αλέξης Κούγιας, «όλα αυτά τα χρόνια να αποτιμήσω την προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου. Ενα πράγμα θα πω. Και νομίζω ότι αυτό θα εκφράσει όλους τους μέσους ανθρώπους. Πείτε ότι έχετε ένα γιο 16 έως 20 χρονών. Και σας λέει ο Λαζόπουλος: «να τον πάρω τρεις μέρες εκδρομή μαζί να πάμε;» Θα τον αφήσετε; Αυτό δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου που κατέστρεψε πολιτικούς, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, επιστήμονες». Για το περιστατικό είπε: «Υπάρχουν κάμερες στο μαγαζί, υπάρχουν μάρτυρες. Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω πάει στην διακιοσύνη για οτιδήποτε με αφορά». «[…]Με έλεγε κοντό, γελοίο που δεν είμαι». Είπε ακόμα ότι τον έχει σώσει σε παλιότερες υποθέσεις.


«Ο άνθρωπος αυτός φθονεί οποιονδήποτε είναι διακεκριμένος», είπε σε άλλο σημείο. «Δεν τον έχω χτυπήσει ποτέ», είπε ο κ. Κούγιας σε άλλο σημείο της συνέντευξης. «Και συνέχισε: «Τι να χτυπήσεις από αυτόν;» Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κούγιας - Λαζόπουλος: Καρέ - καρέ οι φωτογραφίες πριν τον ξυλοδαρμό στο Αθηνών Αρένα!

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας τσακώθηκαν άσχημα και πιάστηκαν στα χέρια στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στο μαγαζί συνοδευόμενος από την Μαρινέλλα. Στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας.

Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, και άρχισε να χτυπάει στο κεφάλι τον Λάκη Λαζόπουλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες! Παράλληλα του φώναζε «Θα σε γα@@σω π@@στη! στα χρωστάω τρία χρόνια».

Μετά την επίθεση επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων θαμώνων αλλά και της ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου προκειμένου να τους χωρίσουν. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν μηνύσεις για το επεισόδιο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε λίγο πριν το επεισόδιο, τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια κατά την είσοδο τους στο νυχτερινό κέντρο. Όλα φαινόντουσαν ήρεμα και ωραία, ενώ πόζαραν χαμογελαστοί, χωρίς να ξέρουν τι θα ακολουθήσει.

undefined

undefined

undefined