Ελένη Μενεγάκη: «Φαρμακώθηκε» στον Alpha!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Ελένη Μενεγάκη: «Φαρμακώθηκε» στον Alpha!

Δύσκολες ώρες για την Ελένη...

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, σας φέρνει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, για να έχετε μια εικόνα, για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

Ποιους παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της τηλεθέασης; Διαβάστε παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα...

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 14,4
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 13,4
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου! 11
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 20,8
STAR: Καγιά, Shopping Star 23,1
ΣΚΑΙ: Power of love, 16,2
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 17,6

OPEN: Ποιος ρωτάει;, Ζαρίφη 6,1

Η Ελένη Μενεγάκη, φαίνεται πως είναι αρκετά στεναχωρημένη και προβληματισμένη με τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης και πως να μην είναι άλλωστε;

Η ξανθιά παρουσιάστρια, έκανε 14,4%, ίσως το πιο χαμηλό ποσοστό της σεζόν! Γκρίνια και νεύρα για την Ελένη, λοιπόν, όταν βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά και είναι απόλυτα λογικό, αφού η παρουσιάστρια, θέλει και επιδιώκει πάντα την πρωτιά!

Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη ζωή της παρουσιάστριας! Το ξεκίνημα της καριέρας της και οι... σπουδές!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες είναι οι σπουδές της αγαπημένης τηλεπαρουσιάστριας, Ελένης Μενεγάκη;

Εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε την απορία. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη Μενεγάκη, έγινε περισσότερο γνωστή από την παρουσίαση πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών στην ιδιωτική τηλεόραση. Ξεκίνησε τη καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε guest στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι σήμερα, παρουσιάζει την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ έχει εμφανιστεί ως guest στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό πουθενά το τι ακριβώς έχει τελειώσει η αγαπημένη σε όλους, Ελένη Μενεγάκη, Μάλιστα σε μια παλαιότερη εκπομπή είχε αποκαλύψει σπουδές που είχε κάνει στα Γαλλικά, λέγοντας "Τα Γαλλικά που υποτίθεται αυτά έκανα μάθημα, αυτά πλήρωνε η μανούλα μου και όχι τα Αγγλικά που ότι μάθαμε στο σχολείο, καλύτερα τα μάθαμε βγαίνοντας στη ζωή. Ξεχάσαμε τα Γαλλικά. Τους καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να πω λέξη”. Την αναφορά της όμως έκανε και στην θεία της Μαρία Λογοθέτη, η οποία ήταν καθηγήτρια και μίλησε με τα καλύτερα λόγια. “Βασίζομαι σε αυτή για τα μεγαλώματα μου τα παρακάτω".