Master Chef: Παίκτρια του παιχνιδιού με δική της εκπομπή στην τηλεόραση;

Οι πρώτες δηλώσεις!

Master Chef: Παίκτρια του παιχνιδιού με δική της εκπομπή στην τηλεόραση;

Στα παρασκήνια του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του MasterChef βρέθηκε ο Γιώργος Κρικοριάν!


Ο ίδιος, μίλησε με όλους τους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού αλλά εμείς σταθήκαμε στην Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία αποκάλυψε πως μετά το τέλος του MasterChef, θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Διαβάστε παρακάτω....

«Κάποια στιγμή θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση και την παρουσίαση. Μου αρέσει. Γιατί όχι; Μου αρέσει η μαγειρική. Είναι το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω. Είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά δεν θα με χάλαγε και η τηλεόραση κάποια στιγμή. Θα μου άρεσε να είμαι σε πρωινό. Όχι παρουσιάστρια, εντάξει, είπαμε. Θα μου άρεσε να ασχολούμαστε με διάφορα θέματα και να μαγειρεύω κιόλας. Δύο σε ένα. Καιρός είναι να το κάνει κάποιος αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ασημίνα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Διέρρευσαν καυτές φωτογραφίες της πιο hot παίκτριας!

H ίδια έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αφού είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του MasterChef που γοητεύει όχι μόνο με τις μαγειρικές της ικανότητές, αλλά και με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η hot καλλονή είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και μπαίνοντας στο παιχνίδι ανέφερε ότι αν ήταν υλικό στην κουζίνα, θα ήταν σοκολάτα.

Η ίδια σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει το MasterChef και θα την κρατά δυνατή η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι.

Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες του μαγειρικού ριάλιτι και τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει καυτές φωτογραφίες της στα social media! Ιδού λοιπόν:

asimina-oustali8