Είδηση σοκ: Γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο!

Είδηση σοκ: Γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο!

Πολύ δύσκολες ώρες για γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος μέσα από το κανάλι στο Youtube θέλησε να αποκαλύψει πως πάσχει από καρκίνο, και βρίσκεται μάλιστα στο τέταρτο στάδιο!

Ο Alex Trebek, ο οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής Jeopardy!, σόκαρε τους θαυμαστές τους όταν ανακοίνωσε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο του παγκρέατος στο στάδιο 4. Διαβάστε παρακάτω...

parousiastis-pasxei-apo-karkino

Ο Alex Trebek, 78 ετών, ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο αναφέρει: «Έχω κάποια νέα να μοιραστώ μαζί σας. Θέλω πρώτος να σας το πω. Όπως και άλλοι 50.000 άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, αυτή τη βδομάδα διαγνώσθηκα με καρκίνο του παγκρέατος σε τέταρτο στάδιο.

Τώρα, κανονικά, η πρόγνωση για αυτό δεν είναι πολύ ενθαρρυντική, αλλά πρόκειται να το πολεμήσω και θα συνεχίσω να δουλεύω.

Και με την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και με τη βοήθεια των προσευχών σας, επίσης, σχεδιάζω να νικήσω τα στατιστικά στοιχεία χαμηλής επιβίωσης για αυτήν την ασθένεια.

Αλήθεια, πρέπει να το κάνω! Βοήθησέ με. Κρατήστε την πίστη και θα κερδίσουμε. Θα το καταφέρουμε. Ευχαριστώ».

Ο Alex Trebek, ο οποίος είναι ο οικοδεσπότης του Jeopardy! για 35 σεζόν, θα ξεκινήσει αμέσως χημειοθεραπεία.

Η τηλεοπτική του εκπομπή είναι πολύ επιτυχημένη στις ΗΠΑ και παρακολουθείται από 23 περίπου εκατομμύρια άτομα κάθε εβδομάδα.