Γιώργος Χρανιώτης: Η σύζυγός του στο video clip του «Better Love»! (βίντεο)

Πάει Eurovision!

Γιώργος Χρανιώτης: Η σύζυγός του στο video clip του «Better Love»! (βίντεο)

H σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη είναι χορεύτρια.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» έκανε μία αποκάλυψη το πρωί της Πέμπτης, σχετικά με το video clip του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, "Better Love”. Διαβάστε παρακάτω...

«Η γυναίκα του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα, είναι χορεύτρια και συμμετέχει στο video clip του τραγουδιού “Better love”. Την γνωρίσαμε σαν σύζυγο του Γιώργου Χρανιώτη, παρόλα αυτά είναι πολύ καλή στην δουλειά της, σωστή επαγγελματίας.

Τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για το συγκεκριμένο video clip μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκαν, καθώς είχαν μία πορεία στον Ελληνικό χώρο και είναι γνωστοί στην δουλειά του» .

Κατερίνα Ντούσκα: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της τραγουδίστριας που θα πάει Eurovision!

Η Κατερίνα Ντούσκα θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision!

Η νεαρή Ελληνο-Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, στην προσωπική της ζωή δεν είναι μόνη, αλλά ζευγάρι με τον Τιμολέοντα Βερέμη γνωστό ως Leon of Athens, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1986 και έχει σπουδάσει Φιλοσοφία. Άξια αναφοράς είναι η μεγάλη προσωπική διάκριση που τον συνοδεύει στο εξωτερικό καθώς το τραγούδι του «Aeroplane» ξεχώρισε σε διεθνή διαγωνισμό «Unsigned Only Music Competition», ανάμεσα σε 6.000 συμμετοχές από 95 χώρες.

Εκεί ο Έλληνας τραγουδοποιός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Folk/Singer-Songwriter» στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Νάσβιλ της Αμερικής.