Βίκυ Κάβουρα: Οι πρώτες δηλώσεις για την σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου!

Έσπασε τη σιωπή του!

Βίκυ Κάβουρα: Οι πρώτες δηλώσεις για την σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ζευγάρι με την Βίκυ Κάβουρα!


Εμείς στο Youweekly.gr πρώτοι χτες σας γράψαμε τι ισχύει τελικά και αν είναι η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό με την Αγγελική Ηλιάδη! Διαβάστε παρακάτω....


Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα:

Ντόρος είχε προκληθεί πριν πολλούς μήνες γύρω από τον Σάββα Γκέντσογλου και την Αγγελική Ηλιάδη!

Δημοσιεύματα τους ήθελαν χώρια όμως εκείνοι δεν έκανα δηλώσεις, μέχρι την στιγμή που - πρόσφατα - εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη η τραγουδίστρια και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

undefined

Για πρώτη φορά, δήλωσε πως ναι έχουν χωρίσει!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο ζευγάρι αποτέλεσε η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, με την οποία ο ποδοσφαιριστής συναντιέται κάτω από συνθήκες άκρως μυστικότητας προκειμένου να μην γίνουν στόχος των ΜΜΕ.

undefined

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πληροφορήθηκε για τις στενές σχέσεις του συντρόφου της με την ηθοποιό και αποφάσισε να σταματήσει να δίνει άλλες ευκαιρίες στην σχέση τους.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς


Το πρωί της Πέμπτης, η Βίκυ Κάβουρα έδωσε έδωσε μέσω των stories του Instagram την δική της απάντηση στα όσα ακούγονται:

"Πριν αποφασίσουμε να προβάλουμε μία ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα για τους συνανθρώπους μας και την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τις επιπτώσεις. Τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων που μπλέκουμε, και στις ζωές που θα επηρεαστούν με αυτά τα ψέματα. Πώς πιστεύετε ότι θα αισθανθούν τα παιδάκια όταν οι φίλοι τους στο σχολείο τους μιλήσουν για αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι είμαστε τραυματισμένοι και πονεμένοι με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Για ποιο λόγο κάποιοι στα ΜΜΕ να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, δυσφημίζοντας ανθρώπους χωρίς λόγο και αιτία; Εσύ που χρησιμοποιείς το όνομά μου και θίγεις την υπόληψή μου, σε καλώ να το πάρεις πίσω, πριν προχωρήσω σε μήνυση για ηθική βλάβη'' γράφει στην λεζάντα! Δείτε την σχετική ανάρτηση: