MasterChef: Όσα δεν γνωρίζαμε για τον Κύπριο Χαράλαμπο Κοτσώνη!

Μάθετε τον παίκτη του Masterchef!

MasterChef: Όσα δεν γνωρίζαμε για τον Κύπριο Χαράλαμπο Κοτσώνη!

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης έλαβε συμμετοχή στο παιχνίδι για να κερδίσει φιλίες, εμπειρίες και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα Master Chef 2019!

Αγάπησε τη μαγειρική εξαιτίας ενός ανθρώπου, που πίστεψε σε εκείνον, του καθηγητή του Δήμου Χριστοδουλίδη, που μαζί με τους δικούς του τον βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

Για τον Χαράλαμπο η μαγειρική είναι συναισθήματα, ζεστασιά, έρωτας, αφοσίωση και πειθαρχία. Δηλώνει αθεράπευτα δημιουργικός μαγειρικά, ερωτευμένος με την κουζίνα. Για εκείνον μέντορας σημαίνει είδωλο, σημαίνει στόχος και προσήλωση μαζί. Νιώθει υπερήφανος για τον κριτή, που επέλεξε, γιατί πάντα θέλει να εξελίσσεται και να νιώθει πρόκληση από κάποιον ανώτερο επαγγελματικά.

Αισθάνεται έτοιμος για ότι έχει να του δώσει το Master Chef, μάθημα, πάθημα, καλό ή κακό. Ένα πιάτο, που περιγράφει τον έρωτα, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Θεωρεί πως κάθε μάγειρας βάζει τη δική του ποιότητα αγάπης στα πιάτα του. Έρωτας σε ένα πιάτο είναι το πως καρικεύεις… το μυστικό είναι η ισορροπία. Για να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει ότι είναι δυνατόν και όσο του επιτρέπει η επαγγελματική του αντίληψη και ιδεολογία. Αν και είναι πολλά αυτά που θα του λείψουν μέσα στο παιχνίδι, θα κρατήσει τις δυνάμεις του δείχνοντας αφοσίωση. Κάτι που κάνει από τα 20 του χρόνια, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.


Master Chef: Παίκτρια του παιχνιδιού με δική της εκπομπή στην τηλεόραση;

Στα παρασκήνια του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του MasterChef βρέθηκε ο Γιώργος Κρικοριάν!

Ο ίδιος, μίλησε με όλους τους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού αλλά εμείς σταθήκαμε στην Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία αποκάλυψε πως μετά το τέλος του MasterChef, θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Διαβάστε παρακάτω....

«Κάποια στιγμή θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση και την παρουσίαση. Μου αρέσει. Γιατί όχι; Μου αρέσει η μαγειρική. Είναι το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω. Είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά δεν θα με χάλαγε και η τηλεόραση κάποια στιγμή. Θα μου άρεσε να είμαι σε πρωινό. Όχι παρουσιάστρια, εντάξει, είπαμε. Θα μου άρεσε να ασχολούμαστε με διάφορα θέματα και να μαγειρεύω κιόλας. Δύο σε ένα. Καιρός είναι να το κάνει κάποιος αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ασημίνα. Δείτε το σχετικό βίντεο: