Χαμός στον ΑΝΤ1! «Έκοψαν» πασίγνωστο παρουσιαστή!

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Χαμός στον ΑΝΤ1! «Έκοψαν» πασίγνωστο παρουσιαστή!

Χαμός επικρατούσε στον ΑΝΤ1 με τα χαμηλά νούμερα που έκανε στην τηλεθέαση με αποτέλεσμα το κανάλι να τον "κόψει".

Ο σταθμός αρκετές φορές έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές για να ανεβάσει την τηλεθέαση του με τα μεγάλα ωστόσο, ονόματα να παραμένουν τα ίδια. Διαβάστε παρακάτω...

Στην πρωινή ζώνη το κανάλι του Αμαρουσίου εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει σταθερό. Ο Γιώργος Παπαδάκης καλημερίζει τους τηλεθεατές, ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη παίρνει η Φαίη Σκορδά.

Βέβαια, λίγο πριν κάνει την είσοδο της στο πλατό, τους τηλεθεατές υποδεχόταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την στήλη του όπου έλεγε εν συντομία κάποια σημαντικά νέα, ενώ και το αποκλειστικό της ημέρας. Ωστόσο, το κανάλι παρατήρησε πως τα νούμερα τηλεθέασης την ώρα εκείνη είχαν σημαντική πτώση, με αποτέλεσμα να τον κόψουν.

"Bόμβα" στον ΑΝΤ1: Αποχώρησε κορυφαίο όνομα του σταθμού!

Μια αποχώρηση "βόμβα" είχαμε από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Ο ΑΝΤ1 προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο κανάλι. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποχώρησε οικειοθελώς από τον σταθμό ο Ζαφείρης Χαραλαμπίδης που από τον περασμένο Μάιο είχε αναλάβει την θέση του Chief Marketing Officer του ομίλου.

Ωστόσο, ο Ζαφείρης Χαραλαμπίδης θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 έως το τέλος του μήνα. Αποχώρησε καθώς, πραγματοποίησε τους στόχους του, δηλαδή το κανάλι να ανακάμψει από την κρίση που πέρασε.

Μάλιστα, ο Ζαφείρης Ζαραλαμπίδης, υπήρξε εμπορικός διευθυντής του MEGA από το 2000 έως το 201