Γενέθλια για τον Γιώργο Μαζωνάκη! Η ανατρεπτική τούρτα - έκπληξη!

Πόσο γίνεται ο τραγουδιστής;

Γενέθλια για τον Γιώργο Μαζωνάκη! Η ανατρεπτική τούρτα - έκπληξη!

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Γιώργος Μαζωνάκης!

Ο τραγουδιστής σήμερα γίνεται 47 χρονών και μπορούμε να πούμε πως δεν του φαίνεται. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και την έκπληξη που δέχτηκε από τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

«47 χρόνια τούρτες φέτος ζήτησα να σβήσω μπακλαβά», έγραψε στην λεζάντα της κοινής φωτογραφίας με τον chef που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους. Και ναι.. καλά διαβάσατε και βλέπετε ο Γιώργος Μαζωνάκης έσβησε μπακλαβά!

Γενέθλια για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Μαζωνάκης για πρώην σχέση του: «Πώς ήμουν εγώ με αυτόν;»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ομολογουμένως τα έχει καταφέρει μια χαρά όλα αυτά τα χρόνια.

Το βράδυ της Τρίτης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη και αποκάλυψε τι έχει συμβεί με μία σχέση του στο παρελθόν. Διαβάστε παρακάτω...

Σε σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η ραδιοφωνική παραγωγός τον ρώτησε αν του έχει τύχει να δει πρώην σύντροφό του στον δρόμο και να αναρωτηθεί για ποιον λόγο ήταν με αυτόν τον άνθρωπο.

«Φυσικά, μου έχει συμβεί να δω κάποιον άνθρωπο με τον οποίο έχω χωρίσει και να πω, «πώς ήμουν εγώ με αυτόν;». Όταν είσαι καψούρης, δηλαδή σε «παράνοια», να το πούμε λαϊκά, έρχεται ένας άνθρωπος που έχει το…κλειδάκι εκείνη τι στιγμή και συμβαίνουν όλα. Αυτό έχει να κάνει με εσένα και όχι με τον άλλον. Τα λάθη μας φέρνουν εδώ που είμαστε», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.