Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επική μεταμφίεση Έλληνα παρουσιαστή με τους γιους του - Ποιος είναι;

Ό,τι καλύτερο έχουμε δει!

Επική μεταμφίεση Έλληνα παρουσιαστή με τους γιους του - Ποιος είναι;
News 08.03.2019 13:50

Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής ντύθηκε αποκριάτικα και προκάλεσε πάταγο στα social media!

Σίγουρα δεν μπορείτε να τον αναγνωρίσετε, καθώς η μεταμφίεσή του είναι απίστευτη. Διαβάστε παρακάτω...

Το πρωί της Παρασκευής, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τους δύο γιους του, στην οποία είναι μασκαρεμένοι και έτοιμοι να γιορτάσουν το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με τα αγόρια του, Οδυσσέα και Μάρκο, εντυπωσιάζοντας με τις στολές τους.

Το εν λόγω στιγμιότυπο το δημοσίευσε ο ίδιος στο προφίλ του, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: «Για τις γυναίκες, τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ τα είπαμε εχθές (Να είναι καλά η μαμά μας…) Σήμερα οι τρεις χαβαλέδες που βλέπετε,θα σας ευχηθούν να έχετε ένα υπέροχο τριήμερο με υγεία και αγάπη!! Και θέλω να πω και κάτι… Ακόμη και αν υπάρχουν κομμάτια της ζωής σας, που σας στεναχωρούν,που δεν είναι όπως τα θέλετε,που τα βλέπετε μαύρα,κοιτάξτε γύρω σας… Δείτε τα αλλά κομμάτια… τα ζωντανά, τα χαμογελαστά, τα αισιόδοξα!!!! Δεν πέφτουμε… όσο κι αν κάποιοι άλλοι,θέλουν να πέσουμε».

Γκουνταρα μεταμφιεσηΓκουνταρας

Στα δικαστήρια για χρέη ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Τρομερές αποκαλύψεις...

Στα δικαστήρια προσέφυγε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για χρέη ύψους 50.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso ο γνωστός παρουσιαστής αναγκάστηκε να ακολουθήσει την δικαστική οδό για να διεκδικήσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που δάνεισε πριν από οχτώ χρόνια στον θανόντα και το οποίο δεν πήρε ποτέ πίσω, αφού πέθανε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα μετά τον θάνατο του δανειζόμενου και μη έχοντας άλλον τρόπο να πάρει πίσω τα χρήματά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατέθεσε σε βάρος του κληρονόμου του αγωγή, η οποία συζητήθηκε πριν από λίγες ημέρες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Όπως εξηγεί στο σχετικό δικόγραφο, η αρχική σύμβαση μεταξύ των δύο ανδρών αφορούσε «άτοκο δάνειο, ύψους 50.000 ευρώ για την εξασφάλιση του οποίου είχαν εκδοθεί δύο επιταγές εις διαταγήν μου, ενώ παράλληλα είχε συμφωνήσει στην εμπρόθεσμη και ολοκληρωτική αποπληρωμή του ως άνω κεφάλαίου, τόκους και έξοδα, καθώς και την εν συνόλω καλόπιστη εκπλήρωση της παροχής».

Όμως όπως αποκαλύπτει στην αγωγή του ο ενάγων παρουσιαστής, «ο δανειζόμενος δεν είχε ουδέποτε καταβάλει ούτε ένα ευρώ», προκειμένου να ικανοποιήσει την απαίτησή του.

Share