Δούκισσα Νομικού: To συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram - «Σκέφτομαι τη μητέρα μου, που...»!

Το δημόσιο μήνυμα για την ημέρα της γυναίκας!

Δούκισσα Νομικού: To συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram - «Σκέφτομαι τη μητέρα μου, που...»!

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σήμερα και από νωρίς το πρωί πολλές διάσημες κυρίες στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Ανάμεσα τους και η Δούκισσα Νομικού, της οποία η ανάρτηση συγκλονίζει και προκαλεί συγκίνηση. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον ευχαριστήριο λόγο της Glenn Close στις Χρυσές Σφαίρες, ο οποίος έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου με το σημαντικό μήνυμα που θέλησε να περάσει.

«Σκέφτομαι τη μητέρα μου, που αφιέρωσε ολοκληρωτικά τον εαυτό της στον πατέρα μου για όλη της τη ζωή. Και στα 80 της μου είπε, ‘Νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει τίποτα’ και είχε τόσο άδικο. Αυτό που έμαθα από αυτήν την εμπειρία, ξέρετε οι γυναίκες είμαστε προστάτιδες και φροντίζουμε τους άλλους, αυτό περιμένουν από μας. Έχουμε τα παιδιά μας, τους συζύγους μας, αν είμαστε αρκετά τυχερές, τους συντρόφους μας. Αλλά πρέπει να βρούμε την προσωπική μας ολοκλήρωση. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Πρέπει να πούμε ‘Μπορώ να τα καταφέρω και θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να τα καταφέρω», είπε η ηθοποιός.

View this post on Instagram

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! Αφιερώνω σε όλες μας, τα εμπνευσμένα λόγια της ταλαντούχας @glennclose, στις Χρυσές Σφαίρες @goldenglobes. Προσυπογράφω κάθε λέξη! Να διεκδικούμε, να ζούμε τα όνειρά μας! . “Σκέφτομαι τη μητέρα μου, που αφιέρωσε ολοκληρωτικά τον εαυτό της στον πατέρα μου για όλη της τη ζωή. Και στα 80 της μου είπε, ‘Νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει τίποτα’ και είχε τόσο άδικο. Αυτό που έμαθα από αυτήν την εμπειρία, ξέρετε οι γυναίκες είμαστε προστάτιδες και φροντίζουμε τους άλλους, αυτό περιμένουν από μας. Έχουμε τα παιδιά μας, τους συζύγους μας, αν είμαστε αρκετά τυχερές, τους συντρόφους μας. Αλλά πρέπει να βρούμε την προσωπική μας ολοκλήρωση. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Πρέπει να πούμε ‘Μπορώ να τα καταφέρω και θα έπρεπε να μου επιτρέπεται να τα καταφέρω’.” . #WomensDay #GirlPower #Strength #Passion #Achievement #RightToLive

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Δούκισσα Νομικού: Δείτε τον απίστευτο κήπο του πατρικού της σπιτιού!

Η Δούκισσα Νομικού μετά τον γάμο της και τον ερχομό του γιου της, ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Απέχει από την τηλεόραση, μιας και προτεραιότητα της είναι ο γιος της, Σάββας. Διαβάστε παρακάτω...

Μεγάλη αδυναμία έχει και στους γονείς της! Το μεσημέρι της Τετάρτης, επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών της και απόλαυσε φράουλες στον κήπο τους.

Η Δούκισσα Νομικού πόζαρε στο χαμογελαστή στο φακό και δημοσίευσε την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:

«Εκεί, ξανά, στο σπίτι της μαμάς και του μπαμπά. Με τα όμορφα λουλούδια και τις κατακόκκινες φράουλες. Πόσο μου αρέσει η άνοιξη. Πού είστε εσείς;».

Δούκισσα Νομικού κήπος πατρικού της σπιτιού