Παγκόσμιο σοκ! Πέθανε σε ηλικία 20 ετών η Μις Κόσμος!

Συγκλονίζει ο θάνατος της!

Παγκόσμιο σοκ! Πέθανε σε ηλικία 20 ετών η Μις Κόσμος!

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου της Μις Κόσμος η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 20 ετών.

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια της η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Διαβάστε παρακάτω...

Το μοντέλο, Lotte van der Ze που ανακηρύχθηκε η ομορφότερη έφηβη του κόσμου στα καλλιστεία το 2017, μία ημέρα πριν τα γενέθλιά της έπαθε καρδιακή προσβολή και έπεσε σε κώμα. Κατά διάρκεια εκδρομής με την οικογένεια της για σκι, ένιωσε αδιαθεσία χωρίς, ωστόσο να δώσουν σημασία.

Πέθανε η Μις Κόσμος

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι γονείς της δήλωσαν πως η κόρη τους είχε βγει το βράδυ με φίλους και επέστρεψε χαρούμενη χωρίς να διαμαρτύρεται για την υγεία της. Την επομένη το απόγευμα έπαθε καρδιακή προσβολή.

Πέθανε η Μις Κόσμος

Έσκασε τώρα! Πέθανε ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Ζάχος!

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο θρυλικός τραγουδιστής του δημοτικού, Δημήτρης Ζάχος. Πέρσι το καλοκαίρι είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό.

Ο Ζάχος διέγραψε μια τεράστια και λαμπρή πορεία στο χώρο του δημοτικού τραγουδιού και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερες ερμηνευτές του, μεταξύ των οποίων η "Ιτιά Ιτιά"... Διαβάστε παρακάτω...

[/youtube]

Οι δύσκολες ώρες του τραγουδιστή πριν φύγει από την ζωή
Ο τραγουδιστής της παραδοσιακής μουσική, Δημήτρης Ζάχος, μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη το καλοκαίρι , έμεινε και άστεγος στα 94 χρόνια του, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Μάτι και σκόρπισε τη θλίψη. Με δάκρυα στα μάτια, ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή, Κώστας Ζάχος, είχε περιγράψει στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, την εφιαλτική νύχτα της Δευτέρας.

«Δεν απέμεινε τίποτα από το σπίτι της αδερφής μου. Φοβηθήκαμε ότι δεν θα ήμασταν ποτέ ξανά ενωμένοι σαν οικογένεια. Ήταν τέτοια η μανία που τρέχαμε πανικόβλητοι να σωθούμε. Η φωτιά κατέκαψε τα πάντα. Εγώ μαζί με τη δική μου οικογένεια πήραμε τον πατέρα μου και φύγαμε να σωθούμε. Δεν έχουμε ούτε ρούχα ούτε τίποτα. Αφήσαμε τα πάντα εκεί και κάηκαν», είχε πει χαρακτηριστικά από την Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου «Σωτηρία» όπου φιλοξενείται προσωρινά όλη η άστεγη πλέον οικογένεια του σπουδαίου καλλιτέχνη, δίπλα στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται εκείνος, έπειτα από την τραγωδία της Δευτέρας.