Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έπαθε σοκ με την Τούνη ο Μουτσινάς: «Θέλω να με κοιτάς στα μάτια και να μου μιλάς!» (βίντεο)

Δεν ήξερε από που του ήρθε!

Έπαθε σοκ με την Τούνη ο Μουτσινάς: «Θέλω να με κοιτάς στα μάτια και να μου μιλάς!» (βίντεο)
News 08.03.2019 16:45

Tου ήρθε ξαφνικό του Νίκου Μουτσινά. Η Ιωάννα Τούνη έκανε... ντου στην εκπομπή του από το πουθενά!

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής κατά την διάρκεια της «Χρυσής τηλεόρασης», θέλησε να σχολιάσει τις φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη, όμως δεν γνώριζε πως η influencer βρισκόταν στα παρασκήνια. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι λοιπόν, εμφάνισε ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες της Τούνη, προκειμένου να σχολιάσει τις πόζες της πρώην παίκτριας του “My style rocks".

Σε εκείνο το σημείο η Ιωάννα Τούνη εισέβαλε στο πλατό και ο Νίκος Μουτσινάς της είπε: «Ρε αγάπη μου, ρε Ιωάννα αρχικά πόσο όμορφη είσαι από κοντά;».

«Εν τω μεταξύ τόσο καιρό σε ακούω τέσσερις στις πέντε εκπομπές μιλάς για εμένα και τώρα τίποτα… Θέλω να με κοιτάς στα μάτια και να μου μιλάς», απάντησε η Τούνη.

Δείτε το βίντεο

Νίκος Μουτσινάς: Αποχώρησε βρίζοντας από την εκπομπή! - «Άντε στο διάολο, γελοίοι» (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς τους... διέλυσε!

Στο The2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά, ενώ ο παρουσιαστής πέρασε από... ανάκριση από τις «Μύγες» που όμως ξέφυγαν λίγο από τα όρια και τον εκνεύρισαν.

Αρχικά τού ζήτησαν να κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου και όπως του υπέδειξαν οι «Μύγες», υποδύθηκε τον μεθυσμένο. Η Κατερίνα φυσικά, ως καλή φίλη, ακούγοντάς τον σε αυτή την κατάσταση, είπε στον Νίκο Μουτσινά ότι θα πήγαινε κοντά του για να το δει και να τον βοηθήσει αν ήθελε κάτι.

Λίγο αργότερα, όμως, όταν οι Μύγες επεσήμαναν τις παλιότερες εκπομπές που παρουσίαζε και που δεν πήγαν καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ο Νίκος Μουτσινάς εκνευρίστηκε και βρίζοντας έφυγε από το πλατό. Δεν φαντάζεστε όμως μετά τι έκανε ο παρουσιαστής.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

Share