Star: Ανελέητο... ξύλο στο Σκάι! Τους κλέβει...

Το κανάλι τρελάνει τους ανταγωνιστές!

Star: Ανελέητο... ξύλο στο Σκάι! Τους κλέβει...

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, σας φέρνει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, για να έχετε μια εικόνα, για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

Ποιους παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της τηλεθέασης; Διαβάστε παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα...

Prime time:

AΝΤ1: Mrs Doubtfire, ταινία, 15,7
ALPHA: Έλα στη θέση μου, 21,5
ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα, 12,4
ΣΚΑΙ: Gala Power of love 11,5

STAR: Master chef, 30,2

Open: Βίκτωρ Φράνκεσταιν, ταινία, 5,1

Το Star με το Master Chef, κατακτά την κορυφή και κλέβει χωρίς αμφιβολία τα νούμερα τηλεθέασης από τα κανάλια! Ο Σκάι, με το Power of love, δεν καταφέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα!

Συγκεκριμένα, το Master Chef, σημειώνει 30,2%, έναντι του Power of love, που κάνει στο δυναμικό κοινό 11,5%. Το Star, δίνει τη δική του μάχη με το ριάλιτι μαγειρικής, να κατακτά την πρωτιά και να ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του!

Master Chef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρισε από το σπίτι! (Βίντεο)

Ένας παίκτης δυστυχώς δεν κατάφερε να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο και το βράδυ της Παρασκευής αποχώρησε από το σπίτι του Master Chef!

Η Μαρία, η Ασημίνα και ο Ζαχίρ μπήκαν στην κουζίνα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αφού και οι τρεις ήθελαν να επιστρέψουν στο σπίτι και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο MasterChef. Διαβάστε παρακάτω...


Οι τρεις παίκτες προς αποχώρηση έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο που τους δόθηκε με σκοπό να το πλησιάσουν όσο περισσότερο και καλύτερα γίνεται.

Εκείνη που δεν κατάφερε να φτιάξει το φαγητό όπως ζητήθηκε ήταν η Μαρία.

Η αποχώρηση είχε κλάματα και μια τεράστια έκκληση από την παίκτρια!

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο: