Αποκάλυψη Βασάλου για την Βαλαβάνη: Τι κάνει στο σπίτι η Ευρυδίκη;

Τα είπε όλα!

Αποκάλυψη Βασάλου για την Βαλαβάνη: Τι κάνει στο σπίτι η Ευρυδίκη;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχθηκε πως είναι κακομαθημένος, ενώ αποκάλυψε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι διαφορετική.

Το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» σχολίασαν όσα συνέβησαν την εβδομάδα που μας πέρασε. Διαβάστε παρακάτω...

Με αφορμή τη δήλωση του Κώστα Μαρτάκη ότι δεν βάζει… πλυντήριο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Μεγάλος άνθρωπος τα πάει στη μαμά… Εγώ δεν βάζω πλυντήριο αλλά έχω γυναίκα. Δυστυχώς, είμαι καλομαθημένος είτε από τη μαμά είτε από παλιά. Η Ευρυδίκη είναι νοικοκυρά και βάζει πλυντήριο».

ότε η Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε, εάν δεν έβαζε πλυντήριο η Ευρυδίκη τι θα γινόταν; «Τότε θα έβαζα εγώ. Οι γυναίκες έχουν πολλούς ρόλους. Είναι και μητέρες είναι και ερωμένες. Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα. Πρέπει κι εμείς να βοηθάμε, άσχετα αν εγώ δεν το κάνω…».

Οι "καυτές" πόζες της Βαλαβάνη στο Instagram και το μυστικό για να διατηρεί το "θανατηφόρο" κορμί της!

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Η εντυπωσιακή αθλητικογράφος και μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor 1 γυμνάζεται σκληρά για να διατηρείται σε σούπερ φόρμα τρελαίνοντας έτσι τους φαν της με τις αναρτήσεις που κάνει στα social media.

Ειδικά στο Instagram γίνεται χαμός κάθε φορά που ποστάρει φωτογραφίες της, είτε με μαγιό, είτε με κάποιο αποκαλυπτικό φόρεμα.

Τα κολακευτικά σχόλια των θαυμαστών της πέφτουν "βροχή" ενώ η Βαλαβάνη φροντίζει να τους... αποζημιώνει με όλο και περισσότερες αναρτήσεις.

Κι όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε παλιότερες συνεντεύξεις της το μυστικό που της επιτρέπει να διατηρεί τη φοβερή σιλουέτα της είναι απλά πολύ γυμναστική. Trx, Pole dancing, αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο.

Η ρουτίνα της περιλαμβάνει σκληρή γυμναστική τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα!

Δείτε ακόμη: Survivor 2: Έφερε καύσωνα η Ροδάνθη με ένα μόνο βίντεο! Δείτε γιατί ξεπέρασε τις 71.000 προβολές!

Εμείς εδώ στο Youweekly.gr βρήκαμε τις δέκα πιο "καυτές" πόζες της αθλητικογράφου μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σας τις παρουσιάζουμε!