H παρέμβαση της Ζέτας Μακρυπούλια στην εκπομπή της Γερμανού - Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό με Χατζηγιάννη και η αγανάκτηση της παρουσιάστριας! (βίντεο)

Έγινε το έλα να δεις στην εκπομπή!

H παρέμβαση της Ζέτας Μακρυπούλια στην εκπομπή της Γερμανού - Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό με Χατζηγιάννη και η αγανάκτηση της παρουσιάστριας! (βίντεο)

Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται!» μίλησε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να έχουν χωρίσει.

Η παρουσιάστρια ήταν εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα και τα όσα είπε φαίνεται πως άρεσαν και στην Μακρυπούλια. Διαβάστε παρακάτω...

«Αυτό το ζευγάρι είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια, 9 χρόνια και είναι και πολύ αγαπημένοι απ' όσο ξέρω. Γιατί ξεκίνησαν οι φήμες του χωρισμού; Γιατί τώρα; Γιατί σε αυτή τη χρονική στιγμή να γράψουν αυτά... Εγώ εκνευρίζομαι, γιατί κανείς δεν ρώτησε ποτέ τη Ζέτα αν θέλει να παντρευτεί; Τους είπε κανείς ότι η Ζέτα είναι μανιακή με το γάμο;», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Λίγο μετά η Ζέτα Μακρυπούλια έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια, η οποία και το διάβασε στον «αέρα»!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη εγκυμοσύνη και η διαφωνία του ζευγαριού!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βίωσαν ένα περιστατικό που κανείς έως τώρα δεν γνώριζε!

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψουν κάτι για την σχέση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας που δεν έχει γραφτεί πουθενά! Θα μιλήσουμε για την άγνωστη εγκυμοσύνη και τον καυγά που τους οδήγησε σε ρήξη!

Όχι, πριν βιαστείτε να σας πω, πως η Ζέτα δεν ήταν ποτέ έγκυος, αν εκεί πήγε το μυαλό σας! Κι αυτός ήταν, μάλιστα, ο λόγος που οι καυγάδες και η ένταση άρχισαν να υπάρχουν στο σπίτι.

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζητούσε τον τελευταίο καιρό επίμονα από την παρουσιάστρια να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι! Το στεφάνι μπορεί να μην είχε "περαστεί" καθώς κανείς από τους δυο δεν είναι τόσο θετικός στην όλη διαδικασία του γάμου, αλλά η θέληση για την δημιουργία οικογένειας υπήρχε από την πλευρά του τραγουδιστή που στα μάτια της Ζέτας έβλεπε την μητέρα των παιδιών του!

zeta-makripoylia-mixalis-xatzigiannis-egkimosini

Η παρουσιάστρια όμως, σύμφωνα πάλι με έγκυρες πηγές, ήταν αντίθετη σε όλο αυτό ή μάλλον δεν ήταν έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο! Η Ζέτα έχει δείξει πως είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, πως πορώνεται με την δουλειά της και πως έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την δημιουργία της οικογένειας.

Μετά από σχέση 9 χρόνων, λοιπόν, ο Μιχάλης της είπε πως ή θα το προχωρήσουν ή θα το παρατήσουν! Ε, η παρουσιάστρια δεν ήθελε και πολύ, μιας και δεν της αρέσει καθόλου να την "κλείνουν" και... να της βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, και μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι!

Ωστόσο, δεν έχουν χωρίσει ακόμα τελειωτικά! Μπορεί να μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όμως υπάρχει ακόμα επικοινωνία και μια θετική - κι από τις δυο πλευρές - στάση στο να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο της σχέσης τους!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερωθείτε πρώτοι, προφανώς μόνο από το Youweekly.gr και το Vanda's blog μέσα από τα αποκλειστικά ρεπορτάζ!