Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ρόζα του My Style Rocks στα δικαστήρια με τον πρώην της!

Δύσκολος ο χωρισμός!

Η Ρόζα του My Style Rocks στα δικαστήρια με τον πρώην της!
News 09.03.2019 20:20

Δύσκολος είναι ο χωρισμός για την 23χρονη Ρόζα Κεντάλα και τον πρώην σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή Claydee, με τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει έναν γιο!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, προκειμένου για να λύσει τις διαφορές της με τον Claydee! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso, το δικόγραφο που κατατέθηκε στις 3 Μαρτίου του 2018 αφορά την επιμέλεια του τρίχρονου γιου τους, την οποία ασκεί προσωρινά ο Claydee Lupa, καθώς και άλλες διαφορές που οδήγησαν τις δύο πλευρές στα «χαρακώματα».

Η επίμαχη αγωγή συζητήθηκε πριν από λίγες ημέρες και η απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας που θα λύσει τις αντιδικίες του διάσημου πρώην ζεύγους αναμένεται μέσα στο ερχόμενο διάστημα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Φινλανδία, που μεγάλωσε στην Κύπρο, και ο τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός από την Αλβανία, τα τραγούδια του οποίου έχουν γίνει γνωστά ανά τον κόσμο, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε μια κοινή παρέα φίλων. Τους μήνες που ακολούθησαν χάθηκαν, αλλά μια νέα συνάντησή τους απέβη καθοριστική.

Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν παρέα και σύντομα η φιλική τους σχέση εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα, που ολοκληρώθηκε έναν χρόνο αργότερα με τον ερχομό του γιου τους. Μάλιστα, οι δύο τρελαμένοι γονείς μοιράζονταν στα social media αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά τους με τον μικρό «πρίγκιπα» με τα καταγάλανα μάτια, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένοι.

Ρόζα και Κλάιντι

Share