Δύσκολες ώρες για την Πέμυ Ζούνη!

Σε ψυχολογική κατάρρευση η ηθοποιός!

Δύσκολες ώρες για την Πέμυ Ζούνη!

Αρκετά δύσκολες στιγμές περνάει η ηθοποιός, Πέμυ Ζούνη.

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της μίλησε για πρώτη φορά πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός. Διαβάστε παρακάτω...

diskoles-wres-gia-tin-pemi-zouni

«Έζησα έναν εφιάλτη όταν έμαθα ότι κινδυνεύει σοβαρά η κόρη μου… Κάποια στιγμή, όλος αυτός ο θόρυβος που ξέσπασε με τη δικαστική αντιδικία με πρώην συνεργάτιδά μου πήγε να με διαλύσει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αισθάνθηκα προδομένη και εξαπατημένη. Πέρασα πολύ δύσκολα, πριν βγει μπροστά μου κάτι αληθινά σοβαρό και με κάνει να ταρακουνηθώ. Έπαιζα στον «Άμλετ» όταν έμαθα πώς η Ελεωνόρα μου έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά δεν έχει νόημα να γίνω πιο συγκεκριμένη…», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην εφημερίδα Real.

«Ενημέρωσα τον Τάσο Ιορδανίδη, που έκανε την παραγωγή του «Άμλετ» και έπαιζε τον ομώνυμο ρόλο, πώς προέκυψε αυτό το σοβαρό θέμα υγείας και έπρεπε να φύγω τρέχοντας για να βρεθώ κοντά στο παιδί μου. Έδειξε απόλυτη κατανόηση ο καλός μου και έγινε άμεσα η αντικατάστασή μου. Δεν μπορούσα να μείνω ούτε λεπτό εδώ. Έπρεπε να πάω κοντά της και να το αντιμετωπίσουμε μαζί, όπως κάναμε σε όλα. Έτρεξα στο Λονδίνο, όπου ζει και σπουδάζει, αφήνοντάς τα όλα πίσω μου. Μέχρι να γίνει η επέμβαση και να πάνω όλα καλά, έχασα τη μισή μου ζωή. Ένιωσα τη ματαιότητα του να ασχολείσαι με πράγματα μικρά, ανούσια. Όταν πέφτεις πάνω σε έναν τοίχο, τι να σου κάνουν οι άλλες αμυχές;».