Συγκλονιστική αποκάλυψη! Κριτής του Μaster Chef δηλώνει για πρώτη φορά: «Έκανα χρήση ναρκωτικών!» (βίντεο)

Σοκάρει!

Συγκλονιστική αποκάλυψη! Κριτής του Μaster Chef δηλώνει για πρώτη φορά: «Έκανα χρήση ναρκωτικών!»  (βίντεο)

Τον μάθαμε μέσα από το Master Chef και μίλησε για τη χρήση ναρκωτικών

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» τα πάντα για το παρελθόν του! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε όνειρο να γίνει οικονομολόγος, όμως όταν μπήκε στο γραφείο μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Αμερικής, κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά δεν ήταν για εκείνον.

Σκαρμούτσος ναρκωτικα

Χρειάστηκε μόνο μία εβδομάδα για να συνειδητοποιήσει ότι το επάγγελμα του οικονομολόγου δεν ήταν κατάλληλο γι’ αυτόν.

Έτσι, σπούδασε μαγειρική σε μία από τις καλύτερες σχολές και δέχθηκε προτάσεις από τα πιο γνωστά εστιατόρια για συνεργασία.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του, η οποία κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια, όταν και δοκίμασε ναρκωτικά. Ωστόσο, όταν κατάλαβε ότι δεν είχε ο ίδιος τον έλεγχο του εαυτού του αποφάσισε να δώσει τέλος στις καταχρήσεις. Ο αγώνας δύσκολος, όμως εκείνος κατάφερε να βγει νικητής.

«Τυχαία έκανα καριέρα στην τηλεόραση! Στην αρχή δεν με ήθελε το Mega»!

«Θα μπορούσαν να πουν: “Ποιος είναι ο μαλ…ας με τα τατουάζ που βγαίνει στην τηλεόραση;”», δήλωσε ο σεφ.

ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, όπου μίλησε για την καριέρα του, αλλά και στην συμμετοχή του στο «Master chef».

«Φέτος συμπληρώνω 33 χρόνια που μαγειρεύω και ακούω πάρα πολλούς μάγειρες να λένε ότι το φαγητό είναι δημιουργία, είναι τέχνη. Εγώ όλα αυτά δεν τα πιστεύω. Και να σου πω την αλήθεια, έπειτα από 33 χρόνια έχω αρχίσει να βαριέμαι το μαγείρεμα γιατί το επάγγελμα έχει αλλάξει πολύ. Με το μαγείρεμα ασχολήθηκα κατ’ ανάγκη, δεν είχα μαγειρέψει ποτέ μέχρι τα 16, ούτε ήξερα να τρώω καλά. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γεμίσει το στομάχι μου για να βγω έξω να κάνω καμιά αλητεία, καμιά μπούρδα. Τυχαία έπεσα στο επάγγελμα, τυχαία μου άρεσε και τυχαία έκανα καριέρα στην τηλεόραση.

Από το MasterChef με βρήκαν ξεφυλλίζοντας ένα Αθηνόραμα που είχε τους Χρυσούς Σκούφους στο οποίο έκοβαν φάτσες. Στην αρχή δεν με ήθελε το Mega και ήμουν ο τελευταίος που κάλεσαν γιατί δεν τους άρεσαν οι άλλοι στο casting. Και τυχαία ο κόσμος με αγάπησε, γιατί όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση δεν ήμουν το πρότυπο του τηλεοπτικού ανθρώπου. Θα μπορούσαν να πουν: “Ποιος είναι ο μαλ…ας με τα τατουάζ που βγαίνει στην τηλεόραση;”», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.