Κατερίνα Ντούσκα: Τι ζήτησε για να πάει στη Eurovision;

Έτσι θα πήγαινε στο Τελ Αβίβ;

Κατερίνα Ντούσκα: Τι ζήτησε για να πάει στη Eurovision;

H Kατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, όμως θέλει βοήθεια.

Το «Better Love» έχει τη δυναμική, ωστόσο μόνο αυτό δεν αρκεί! Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην Espresso είπε ότι είναι άσχετη από γούρια, όμως θα ήθελε κάτι να πάρει μαζί της για να πάει στο διαγωνισμό και να της φέρει τύχη.

«Γούρι; Με ρωτάνε όλα γι' αυτό και είμαι άσχετη. Τι μου προτείνετε να πάρω μαζί μου; Ό,τι μου προτείνετε θα το πάρω. Η μαμά μου έχει μεγαλώσει στον Καναδά και δεν τα έχει με αυτά, αλλά εγώ είμαι ανοιχτή σε ό,τι έχετε να μου προτείνετε...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κατερίνα Ντούσκα: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της τραγουδίστριας που θα πάει Eurovision!

Η Κατερίνα Ντούσκα θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision!

Η νεαρή Ελληνο-Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, στην προσωπική της ζωή δεν είναι μόνη, αλλά ζευγάρι με τον Τιμολέοντα Βερέμη γνωστό ως Leon of Athens, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1986 και έχει σπουδάσει Φιλοσοφία. Άξια αναφοράς είναι η μεγάλη προσωπική διάκριση που τον συνοδεύει στο εξωτερικό καθώς το τραγούδι του «Aeroplane» ξεχώρισε σε διεθνή διαγωνισμό «Unsigned Only Music Competition», ανάμεσα σε 6.000 συμμετοχές από 95 χώρες.

Εκεί ο Έλληνας τραγουδοποιός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Folk/Singer-Songwriter» στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Νάσβιλ της Αμερικής.