Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Τζένη Μπότση: «Όλοι ξέρουν ποιος μου έκανε τη σ3ξουαλική παρενόχληση»

Τι απάντησε για τον λόγο που δεν λέει το όνομά του;

Τζένη Μπότση: «Όλοι ξέρουν ποιος μου έκανε τη σ3ξουαλική παρενόχληση»
News 11.03.2019 19:52

Για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε στο παρελθόν μίλησε η Τζένη Μπότση.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα και απάντησε μεταξύ άλλων και σε ερώτηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί παλαιότερα. Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός απάντησε συγκεκριμένα: «Ουσιαστικά δεν έχω μιλήσει και δεν θέλω να επανέρχομαι στο θέμα. Γιατί μετά θα λένε «γιατί δεν βγαίνεις και δεν λες ποιος είναι;». Ξέρουν ποιος είναι. Όλοι ξέρουν ποιος είναι».

Όσο για το πως συμβουλεύει συναδέλφους της σε περίπτωση που βρεθούν στην ίδια θέση, είπε: «Βεβαίως και μου έχουν αναφέρει. Όλο αυτό είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Και εμένα που μίλησα βγήκαν κάποιοι και με κατηγόρησαν. Όταν έναν άνθρωπο που έχει υποστεί κάτι τέτοιο τον κατηγορείς με οποιονδήποτε τρόπο, είναι λάθος. Δεν είναι εύκολο… Δεν έχει γίνει στο συγκεκριμένο θέμα μία πρώτη εξομολόγηση. Να ανοίξει ένας ασκός που δεν ξέρω που θα σταματήσει.

Τζένη Μπότση: "Μου γράφουν διάφορα για την εμφάνισή μου και ερωτικά…"

Για τα σχόλια και τα μηνύματα που δέχεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε η Τζένη Μπότση και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική!

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο "Πρωινό" και όπως τόνισε δεν αποδέχεται τον όρο sex symbol!

Μεταξύ άλλων η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχεται στο Instagram: "Ναι βλέπω ότι λένε «Τζένη Μπότση, ωραία γυναίκα» και στο instagram, αλλά δε θέλω να πω τι γράφουν γιατί είναι πρωί… δεν είμαι έτσι εγώ, δηλαδή μοιραία γυναίκα… Μου γράφουν διάφορα για την εμφάνισή μου και ερωτικά… μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό, δεν απαντάω στο instagram…" αποκάλυψε η Τζένη Μπότση η οποία αναφέρθηκε και στη δημοσιότητα που πήρε ξαφνικά όταν παιζόταν η σειρά "Το σημάδι του έρωτα"!
"Όλα έγιναν ξαφνικά, μία μέρα βγήκα από το σπίτι μου και έγινε χαμός. Έπαθα σοκ, βγήκα να κατέβω στο Μαρούσι να ψωνίσω και αλάλαζε το Μαρούσι, μα εκεί περπάταγα και πιο παλιά και δεν γινόταν αυτός ο χαμός τώρα είναι πιο εύκολα με τοinstagram…"! είπε η ηθοποιός!
Share