Βικτώρια Καρύδα: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον δολοφονημένο σύζυγό της, Γιάννη Μακρή!

Φωτογραφία - γροθιά στο στομάχι!

Βικτώρια Καρύδα: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον δολοφονημένο σύζυγό της, Γιάννη Μακρή!

Η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, στο instagram!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά τον χαμό του άντρα της βυθίστηκε στο πένθος και θέλησε να απομακρυνθεί από όλους και όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Βικτώρια Καρύδα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας δημοσίευσε φωτογραφία από το παρελθόν με τον Γιάννη Μακρή γράφοντας απλά "Ο Άγγελός μου".

Δείτε την ανάρτηση:

viktoria-karida-dimosieuse-fotografia-me-ton-nekro-sizigo-tis-gianni-makri

Βικτώρια Καρύδα: Δεν έφυγε ποτέ από Ελλάδα! Ο φόβος και η μεγάλη απόφαση!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα, δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα, μετά την δολοφονία του επιχειρηματία συζύγου της, όπως είχε ακουστεί ότι θα γίνει!

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις δύσκολες ώρες που πέρασε τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της, τους φόβους που βίωσε αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει στα social media! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Διαβάστε παρακάτω...

Η Βικτώρια, όταν ο άντρας της, Γιάννης Μακρής, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι τους, αποφάσισε να πάρει την οικογένειά της και να φύγει από την χώρα, φοβούμενη τόσο για την ζωή της όσο και για των παιδιών της! Έτσι, τουλάχιστον, άφησε να γίνει γνωστό!

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, το μοντέλο και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πήρε τα παιδιά της και υπό άκρα μυστικότητα μαζί με μπράβους και ανθρώπους που εμπιστευόταν μετακόμισε σε ένα απομονωμένο σημείο, 4 ώρες μακριά από την Αθήνα...

Η Βικτώρια ήθελε να χαθούν εντελώς τα ίχνη της και για τον λόγο αυτό διέγραψε τα προσωπικά της προφίλ στα social media.

Η πηγή μου, μάλιστα, αναφέρει πως επί μήνες το μοντέλο και η οικογένεια της δεν έβγαιναν από το σπίτι και ήταν συνεχώς υπό επιτήρηση. Ο φόβος ήταν τεράστιος και το θέμα λεπτό.

Τέσσερις μήνες μετά από την δολοφονία του συζύγου της, λοιπόν, κι αφού βεβαιώθηκε πως είναι ασφαλής εκείνη και τα παιδιά της, αποφάσισε να ανοίξει ξανά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.