Ελεονώρα Μελέτη: Εκτός αέρα ALPHA!

Τι συνέβη;

Ελεονώρα Μελέτη: Εκτός αέρα ALPHA!

Η Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκεται εκτός αέρα ALPHA, για σήμερα.

Πριν από λίγα 24ωρα σας αποκαλύψαμε πως η παρουσιάστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω του ότι η κόρη της είναι άρρωστη! διαβάστε παρακάτω...

Για τον λόγο αυτό και δεν μπόρεσε να κάνει γυρίσματα για την εκπομπή της, "Μετά τα μεσάνυχτα" κι έτσι το κανάλι σήμερα αναγκάστηκε να κάνει αντικατάσταση προγράμματος! Όχι πολύ μεγάλη, βέβαια, αν σκεφτείς πως στη θέση της Ελεονώρας έβαλαν την Ελεονώρα....

Για να μην μπερδευτείτε! Στην θέση του νέου επεισοδίου της εκπομπής "Μετά τα μεσάνυχτα" θα προβληθεί ένα παλιό επεισόδιο!

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, στο πλευρό της μικρής Αλεξάνδρας που νοσηλεύεται!

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της μέσα από το νοσοκομείο!

Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται στο νοσοκομείο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της και που πρώτοι σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr!

Η μικρή προσβλήθηκε από την ίωση HN1 και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άμεσα.

«Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις σκέψεις, τις ευχές και το ενδιαφέρον σας. Η κόρη μου νοσηλεύεται αλλά όλα θα πάνε καλά. Σας ευχαριστούμε, σας διαβάζουμε, σας ευχαριστούμε», έγραψε η παρουσιάστρια ποστάροντας φωτογραφία αγκαλιά με τη μικρή Αλεξάνδρα.

eleonora-meleti-ektos-aera-alpha