Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους και τα παιχνίδια την Καθαρά Δευτέρα!

Πώς πέρασε την Καθαρά Δευτέρα το ζευγάρι;

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους και τα παιχνίδια την Καθαρά Δευτέρα!

Μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της περνάει η Σία Κοσιώνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια περνάει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη και του γιου τους, και μάλιστα η ευτυχισμένη οικογένεια πέρασε μια χαλαρή Καθαρά Δευτέρα! Διαβάστε παρακάτω....

Το αγαπημένο ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο και με αφορμή την ημέρα της καθαράς Δευτέρας βρέθηκε εκτός Αθηνών για να γιορτάσει τα κούλουμα και να πετάξει τον καθιερωμένο χαρταετό μαζί με τον μικρούλη που τους έχει κλέψει την καρδιά!

Η Σία Κοσιώνη ως λάτρης των social media δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με το γιο της, την οποία και προφανώς τράβηξε ο Κώστας Μπακογιάννης! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

kosioni-mpakogiannis-katahra-deftera

Σία Κοσιώνη: Πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Τα χαρμόσυνα νέα στην οικογένεια Μπακογιάννη!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 9 Μαρτίου, 20 διακεκριμένες Ελληνίδες τιμήθηκαν για το έργο τους στις επιστήμες, τις τέχνες, τα γράμματα, τον αθλητισμό, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, το επιχειρείν και την κοινωνία.

Η εκδήλωση έγινε στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο και το παρών έδωσε και η βουλευτής και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία απένειμε μερικά από τα βραβεία της εκδήλωσης. Ανάμεσα στις γυναίκες που τιμήθηκαν για το έργο τους ήταν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη.

Η Σία ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, από τη βράβευσή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες likes. Στη λεζάντα μίλησε για το τι σημαίνει αυτό το βραβείο για εκείνη. «Κάθε βραβείο είναι ένα σκαλοπατάκι. Όχι για να το ανεβαίνεις, αλλά για να κάθεσαι πάνω και να σκέφτεσαι. Ευχαριστώ από καρδιάς!», έγραψε.

Εκτός από τη Σία Κοσιώνη, βραβεύτηκε η Μαρίνα Βερνίκου, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η Βασιλική Μιλλούση και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

sia-kosioni-kathara-deftera-me-ton-gio-tis