Γιώργος Καπουτζίδης: Το σχόλιο για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision που θα συζητηθεί - «Κάναμε λάθος...»

Ποιο ήταν το μεγάλο λάθος που κάναμε;

Γιώργος Καπουτζίδης: Το σχόλιο για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision που θα συζητηθεί - «Κάναμε λάθος...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου στη φετινή Eurovision.

Ο Καπουτζίδης μαζί με την Μαρία Κοζάκου θα είναι εκείνοι που θα κάνουν φέτος την αναμετάδοση του διαγωνισμού. Διαβάστε παρακάτω...

"Τι ωραίο τραγούδι που στείλαμε!", ανέφερε αρχικά για τη συμμετοχή της Kατερίνας Ντούσκα και το τραγούδι "Better Love" και σχολίασε ότι "Φέτος το ψάξαμε καλά, κάναμε καλή πρόταση…".

Ο Καπουτζίδης δήλωσε ενθουσιασμένος και με το Replay της Τάμτα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο: «έχω πολύ καλό προαίσθημα…» είπε και το έκοψε εκεί γιατί δεν ήθελε να το γρουσουζέψει.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Φουρέιρα και τη σαρωτική της παρουσία στη περσινή Eurovision που έφερε την Κύπρο στη 2η θέση, είπε ότι «ήταν η καλύτερη παρουσία πέρυσι, και δεν έχει ξαναπεράσει τέτοια showoman από τη σκηνή της Eurovision» και συμφώνησε μ’ αυτό που έχουν πει και πολλοί άλλοι: «Λάθος μας που δεν στείλαμε τη Φουρέιρα, έπρεπε να τολμήσουμε. Έπρεπε να πάει, δικαιώθηκε».