Έπος: Η ελληνική αστυνομία βράβευσε την Άντζελα Δημητρίου και δεν φαντάζεστε το γιατί!

Όντως τώρα;

Έπος: Η ελληνική αστυνομία βράβευσε την Άντζελα Δημητρίου και δεν φαντάζεστε το γιατί!

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας αποφάσισε να διοργανώσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Έναστρον, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άντζελα Δημητρίου και ο Νίκος Κουρκούλης. Διαβάστε παρακάτω...

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύτηκαν γυναίκες αστυνομικοί, αστυνομικές συντάκτριες (ανάμεσά τους η Άρια Καλύβα και η Μίνα Καραμήτρου), η Αγγελική Νικολούλη αλλά και η γυναίκα πιλότος της Ελληνικής Αστυνομίας. Ανάμεσα σε όλους αυτούς όμως υπήρξε και μια ξεχωριστή βράβευση, αυτής της Άντζελας Δημητρίου. Η κίνηση αυτή έγινε με σκοπό όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης να ευχαριστήσουν την τραγουδίστρια για το ήθος και τη συνεισφορά της όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό τραγούδι.

Μάλιστα η Άντζελα Δημητρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο από την στιγμή της βράβευσής της γράφοντας «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΛ.ΑΣ για αυτή την βράβευση. Είναι μεγάλη μου τιμή και υπόσχομαι να συνεχίσω να προσφέρω στο Ελληνικό τραγούδι με την ίδια αγάπη όπως όλα αυτά τα χρόνια».

H επιλογή του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπως αναφέρεται στο site της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, έγινε μετά από απαίτηση και προτροπή πολλών αστυνομικών-μελών, που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στον ετήσιο χορό και την κοπή της πίτας της Ένωσής – στο εν λόγω κέντρο-, εξαιτίας των μέτρων τάξης λόγω της άφιξης της Καγκελαρίου κας Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας.