Ανδρέας Γεωργίου: Ποιοι ηθοποιοί του Τατουάζ έδωσαν τα χέρια με τον σκηνοθέτη!

Μαζί του στο επόμενο τηλεοπτικό βήμα οι...

Ανδρέας Γεωργίου: Ποιοι ηθοποιοί του Τατουάζ έδωσαν τα χέρια με τον σκηνοθέτη!

Τον ερχόμενο Ιούνιο θα ολοκληρωθεί το Τατουάζ, μετά από πολύ επιτυχημένη πορεία 2 ετών!

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή με δύο σειρές, και πολλοί από τους ηθοποιούς του Τατουάζ έχουν δώσει τα χέρια για να είναι κοντά του και στο επόμενο βήμα! Διαβάστε παρακάτω....

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά και ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχουν ήδη συμφωνήσει για τη ανανέωση της συνεργασία τους με τον σκηνοθέτη.

Το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, αποκάλυψε πως με τον Ανδρέα Γεωργίου έδωσαν τα χέρια και ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μυρτώ Αλικάκη. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα σε ποια από τις δύο σειρές που ετοιμάζει θα πρωταγωνιστήσουν! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τατουάζ: Ο Στέφανος εγκαταλείπει την Όλγα!

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 παρακάτω:

Ο Στέφανος σε μια προσπάθειά του να συνετίσει την Όλγα με το θέμα του αλκοόλ, αλλά με πιο σκληρό τρόπο αυτή τη φορά, την εγκαταλείπει. Ο Παύλος στριμώχνει άσχημα την Άννα σχετικά με την πιθανή εγκυμοσύνη κι εκείνη τον βάζει στη θέση του. Όταν ο Θεοχάρης την ειδοποιεί για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας, η Άννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Αλέξανδρος παραμερίζει τις διαφορές τους και φεύγει μαζί της για το Λονδίνο. Ο Νικόλας λέει όλη την αλήθεια στην Αθηνά για την υπόθεση των όπλων και ζητά την βοήθειά της… Ο Σέκερης ξεκαθαρίζει στην Ειρήνη πως αυτό που έγινε μεταξύ τους, δεν πρόκειται να επαναληφθεί, γεγονός που την πεισμώνει. Ο Σωκράτης κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Ορφέα, στη Δραπετσώνα, και ψάχνει για στοιχεία. Η Άννα αντικρίζει την Αμαλία σε κώμα και παθαίνει σοκ…

tatouaz-exelixeis-simera


Το ραντεβού του Χάρη με την Αφροδίτη καταλήγει σε φιάσκο. Η Όλγα ενημερώνει τον Αλέξανδρο πως βρέθηκε αγοραστής για την οικοδομή, αλλά εκείνος δεν θέλει να φύγει από το Λονδίνο και να αφήσει την Άννα μόνη της, ειδικά όσο εκκρεμεί το θέμα της πιθανής εγκυμοσύνης. Η κατάσταση της Αμαλίας παραμένει σταθερή και οι γιατροί διαβεβαιώνουν την οικογένεια ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Ο Ορφέας αναπτύσσει μια φιλική σχέση με τον νοσοκόμο του, τον Αντώνη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να συνηθίσει την φαρμακευτική αγωγή. Την ίδια ώρα ο Σωκράτης ψάχνει στο κρυφό σπίτι του Ορφέα, αναζητώντας νέα στοιχεία. Τα όνειρα που βλέπει όμως, έχουν αρχίσει να τον ταράζουν. Η Νικόλ συνειδητοποιεί, για ακόμα μία φορά, πόσο σκληρή μπορεί να γίνει η Μαργκώ και το συζητά με τον Πέτρο. Η Αθηνά κρυφακούει ένα τηλεφώνημα της Ειρήνης που ανατρέπει τις ισορροπίες. Η Άννα πείθεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, αλλά το αποτέλεσμα οδηγεί το ζευγάρι σε ολική ρήξη..