Λάκης Λαζόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρεμιέρα του στο Open και το μήνυμα όλο νόημα!

Τους δίκασε όλους μόνο με δύο κουβέντες!

Λάκης Λαζόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρεμιέρα του στο Open και το μήνυμα όλο νόημα!

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε τηλεοπτικά με το «Αλ Τσαντίρι» στο Open tv.

Ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο για την επιστροφή του και έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις! Διαβάστε παρακάτω...

«Αισθάνθηκα καλά, κι ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουμε εδώ. Είναι σαν να έχει διαλυθεί ένας στρατός και πρέπει να ξαναμαζέψεις καινούργιους ανθρώπους, καινούργιες χημείες, καινούργιο χώρο. Αυτή η επιθυμία δεν ήταν μόνο δική μου, αλλά όλων. Για εμένα η αξία του να ξεκινάω από το μηδέν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου» τόνισε ο ίδιος!

«Το Τσαντίρι δεν έχει κανείς δικαίωμα να το πάρει, ούτε καν εγώ να το κλείσω, ούτε να το φιμώσει» συμπλήρωσε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λάκης Λαζόπουλος: Το μυστικό ραντεβού στο γραφείο του Σαββίδη και ο απαράβατος όρος στο συμβόλαιο!

Πρεμιέρα είχαμε χθες για το Λάκη Λαζόπουλο, στην τηλεόραση του Open.

Τα νούμερα που θα σας παρουσιάσουμε είναι εξαιρετικά καλά για το open, τον Λάκη Λαζόπουλο και το Τσαντίρι του, αλλά είναι πολύ μακριά από τα νούμερα που έκανε ο Λάκης τις χρονιές που ήταν στον alpha.

Ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Λάκη! Εξάλλου ο ίδιος, του είχε προσφέρει κυριολεκτικά γη και ύδωρ προκειμένου να τον κλείσει για το νέο του κανάλι!


Έτσι λοιπόν, ο δαιμόνιος Ιβάν εκτός του ποσού μαμούθ που του είχε δώσει είχε βάλει και μια ρήτρα μπόνους που μόνο οι δυο τους ήξεραν! Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν στα ψιλά γράμματα τόνιζε πως αν η τηλεθέαση του Λάκη είναι υψηλότερη από το μέσο όρο του καναλιού θα λάβει εξτρά χρήματα!


Ο Λάκης ωστόσο, δεν πήγε στο Open για τα λεφτά και κρατήστε αυτό που σας λέω! Ο Λάκης, μετά τον Alpha, ήθελε να πάει σε ένα κανάλι, όπου θα έχει ΠΛΗΡΗ ελευθερίου λόγου! Για αυτό άλλωστε, ο Λάκης δεν πήγε στον ΣΚΑΙ αν και τα χρήματα ήταν σχεδόν ίδια.

Το συμβόλαιό του στο Open, πρέπει να αναφέρουμε ότι του εξασφαλίζει ελευθεροστομία! Κοινώς, μπορεί να λέει ό, τι θέλει χωρίς περιορισμούς!

Προτίμησε κοινώς να πάει σε ένα μικρότερο και νεοσύστατο παρά να θυσιάσει τα προσωπικά του πιστεύω! Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι το Τσαντίρι του έχει δείξει ότι στέκεται παντώς καιρού και όπου και να πάει έχει πιστό κοινό που το ακολουθεί!