Συγκλόνισε η Κατερίνα Στικούδη: «Με ρωτάνε αν θα κάνω παιδί αλλά εγώ είμαι...»

Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Συγκλόνισε η Κατερίνα Στικούδη: «Με ρωτάνε αν θα κάνω παιδί αλλά εγώ είμαι...»

Στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Happy Day», μίλησε η Κατερίνα Στικούδη και έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική της ζωή!

Η Κατερίνα Στικούδη, που εμφανίζεται στο επιτυχημένο ριάλιτι μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, “Your Face Sounds Familiar”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο ενός παιδιού. Διαβάστε παρακάτω....

«Είναι κάτι που οι περισσότεροι ζητούν και η οικογένεια ίσως να το θέλει, αλλά για εμένα είναι μία διαδικασία πάρα πολύ προσωπική.

Που αν μπω ποτέ σε αυτή την διαδικασία να θέλω να φέρω ένα παιδί στον κόσμο δεν πρόκειται να το δηλώσω.

Για εμένα το επόμενο βήμα είναι η επόμενη ημέρα να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου είτε επιλέξεις να κάνεις οικογένεια είτε όχι» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Στικούδη: Δεν άντεξε και δάκρυσε μπροστά στην κάμερα!

H Kατερίνα Στικούδη λύγισε μπροστά στην κάμερα...

Tο νέο της δίσκο Soundtrack παρουσίασε η Κατερίνα Στικούδη και από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης.


Η τραγουδίστρια πρόσφατα είχε εξομολογηθεί τον έρωτα της για τον Βαγγέλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και αυτή τη φορά φρόντισε να εξομολογηθεί δημόσια τον ερωτά της, μπροστά στις κάμερες, στον ίδιο τον σύζυγό της. Χωρίς μάλιστα να μπορέσεις να συγκρατήσει τα δάκρυά της

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που έχεις κάνει για εμένα. Που είσαι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, στα όνειρά μου… που είσαι η στήριξή μου.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που μας αγαπάνε για αυτό που είμαστε να θέλουν το καλό μας να θέλουν την εξέλιξή μας και να δίνουν τα πάντα για να είμαστε χαρούμενοι…».