Κάγκελο η Σκορδά στο Πρωινό! «Άμα το ξαναπείς, θα σε σκοτώσω»!

Η ατάκα που προκάλεσε την έκρηξή της!

Κάγκελο η Σκορδά στο Πρωινό! «Άμα το ξαναπείς, θα σε σκοτώσω»!

Χαμός στο Πρωινό για ακόμα μια μέρα αφού μια ατάκα έφερε ταραχή στο πλατό!


Τι συνέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής και υπήρξε ένταση ανάμεσα στους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά; Διαβάστε παρακάτω....

Αφορμή για τον... τσακωμό δόθηκε με τις δηλώσεις της Πωλίνας Τρυγωνίδου η οποία παρά τις φωτογραφίες που την δείχνουν να φιλά τον Γιώργο Μαυρίδη είπε: «Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο φιλί στον Γιώργο Μαυρίδη»!


Η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Είναι φυσιολογικό που μίλησε έτσι… Δεν έχει εμπειρία με τους δημοσιογράφους. Μπορώ να καταλάβω μία άβολη στιγμή ενός ανθρώπου… Μπορεί να μην είναι ζευγάρι, μπορεί να μη θέλει να το πει»! Και τότε ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Ρε παιδί μου πόσο εύκολα βγαίνουν ραντεβού οι άνθρωποι…»! Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος του απάντησε: «Αυτό σε πείραξε; Εδώ βγαίνουν και κάνουν έρωτα από το πρώτο ραντεβού». Ο Άρης έκπληκτος είπε: «Κάνουν έρωτα από το πρώτο ραντεβού σε τέτοιες εποχές; Τα έχουμε πει αυτά το σεξ σκοτώνει!» Και η Φαίη είπε: «Καλέ τι είναι αυτά που λες;»! Η Αφροδίτη Γραμμέλη τον κοίταξε και του είπε σ έντονο ύφος: «Θα σε «σκοτώσω» άμα το ξαναπείς αυτό μας ακούνε κορίτσια…»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Η αναφορά στην προσωπική της ζωή και το απίστευτο καρφί στον Λιάγκα! (Βίντεο)

Για πρώτη φορά δημόσια μίλησε η Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια με αφορμή την σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και της Πωλίνας Τριγωνίδου συζητούσε με το πανελ αν πρέπει το πρώτο φιλί να δίνεται από το πρώτο ραντεβού.

Η Φαίη Σκορδά αρχικά, αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ένας άνδρας για να την τραβήξει, ενώ δεν δίστασε να πετάξει την σπόντα της στον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, είπε πως στα 39 της χρόνια, κανένας δεν ήταν τόσο μάγκας για να την πείσει από τα πρώτα λεπτά, ρίχνοντας την σπόντα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο: