STAR: Στημένο το Master Chef - Αποκάλυψη βόμβα για το ριάλιτι μαγειρικής! (βίντεο)

Ποια το είπε;

STAR: Στημένο το Master Chef - Αποκάλυψη βόμβα για το ριάλιτι μαγειρικής! (βίντεο)

Γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για το Master Chef, λέγοντας ότι καταλαβαίνει όταν κάποια πράγματα στο παιχνίδι είναι στημένα.

Οι δηλώσεις της έγιναν στο «Πρωινό» του και στην Φαίη Σκορδά. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Σοφία Φιλιππίδου η οποία παραδέχθηκε πως βλέπει το παιχνίδι μαγειρικής, αλλά δεν τα βλέπει όλα αληθινά.

Συγκεκριμένα είπε: «Βλέπω το MasterChef επειδή αγαπάω τη μαγειρική και κάπως λίγο ξεχνιέμαι. Αν και είναι λίγο βαρετό ώρες ώρες και είναι και αυτό «μαγειρεμένο» που και που. Η γνώμη μου είναι. Επειδή είμαι ηθοποιός και σκηνοθέτης, ξέρω πότε είναι στημένο και πότε είναι αληθινό. Υπάρχουν αυθεντικά πράγματα που συμβαίνουν και αυθόρμητα και υπάρχουν κατά τη γνώμη μου και μερικά στημένα. Αλλά αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι».

Σοφία Φιλιππίδου Master Chef

Master Chef Spoiler: Πρόσωπο κλειδί μπαίνει στο παιχνίδι και αλλάζει τα πάντα!

Ένα πρόσωπο έκπληξη θα εισβάλλει στο MasterChef και τα αποκάλυψε όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day!

H Σταματίνα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της ότι σύμφωνα με πληροφορίες της στα επόμενα επεισόδια θα δούμε έναν σεφ στο ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος ήταν και καλεσμένος της!

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον καλεσμένο της: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι πήγες και εσύ στο MasterChef. Είναι αλήθεια;». Και ο Ζαν Λουί Καψαλά αποκάλυψε: «Ναι πήγα στο Master Chef και το επεισόδιο θα το δείτε σε ένα μήνα. Εγώ έδειξα στους παίκτες γαλλική κουζίνα, τους δίδαξα γαλλική κουζίνα! Νόμιζα ότι θα βρω παιδάκια και βρήκα πραγματικούς μάγειρες που ο καθένας έχει την τεχνική του…»! Δείτε το σχετικό βίντεο: