Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Νατάσα Καλογρίδη - Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτή είναι η αλήθεια για τον χωρισμό τους!

Νατάσα Καλογρίδη - Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτή είναι η αλήθεια για τον χωρισμό τους!
News 14.03.2019 13:31

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής του Open tv, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Διαβάστε παρακάτω...

«Τα πιο gossip θέματα τώρα είναι συγκεκριμένα… Είναι η Βίκυ Κάβουρα τι κάνει; Με ποιον είναι; Τέτοια πράγματα. Είναι τα γνωστά οι κουμπάροι μου… η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά νομίζω όλα καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης για την σχέση τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νατάσα Καλογρίδη: Την πέταξε έξω από πάρτι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Αδιανόητο περιστατικό...

Αδιανόητο περιστατικό! Πως η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου "πέταξε έξω" από το πάρτι την Νατάσα Καλογρίδη;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Καιρό είχε να δει τέτοιο πάρτι η κοσμική Αθήνα. Οι τρεις δικηγόροι υποδέχτηκαν στο Papillon, στο Παλαιό Ψυχικό, φίλους και γνωστούς τους από όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής. Διαβάστε παρακάτω...

Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε και η κόρη του γνωστού ποινικολόγου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ενώ μεγάλη απούσα η σύντροφός του, Νατάσα Καλογρίδη. Και βέβαια, η απουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη, ούτε και ήταν τυχαία, όπως λέει τουλάχιστον το παρασκήνιο που παρουσιάζει το περιοδικό CIAO!

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πληροφορίες του CIAO η Νατάσα Καλογρδη έλαμψα δια της απουσίας της γιατί η Μαρία Ελένη πάτησε βέτο στον πατέρα της λέγοντας του ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εαν πήγαινε η Νατάσα δεν θα πήγαινε εκείνη στη μεγάλη και τόσο σημαντική βραδιά!

natasa-kalogridi-tin-petakse-eksw-apo-parti-i-maria-eleni-likourezou

Η Μαρία θεώρησε εντελώς ανάρμοστη την παρουσία της Νατάσας στη συγκεκριμένη συγκέντρωση καθώς θεώρησε ότι θα τράβαγε επάνω της τα βλέμματα όλων και αντί να κουβεντιάζουν για επαγγελματικά θα μιλούν για την ζωή του πατέρα της!

Βέβαια, όπως καταλήγουν οι πληροφορίες του CIAO, η Νατάσα Καλογρίδη δεν είναι ούτε και γι αυτό θυμωμένη μαζί της!

Share