Κατερίνα Ντούσκα: Το απίστευτο τρολάρισμα στο τραγούδι της Eurovision!

Τρελό γέλιο!

Κατερίνα Ντούσκα: Το απίστευτο τρολάρισμα στο τραγούδι της Eurovision!

Σε πυρετώδης προετοιμασίες βρίσκεται η Κατερίνα Ντούσκα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Το τραγούδι της, «Better Love», κάνει το γύρω του διαδικτύου και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Διαβάστε παρακάτω...

Το τραγούδι αλλά και το video clip έχει καταφέρει να γίνει viral και όλοι λένε πως συγχαρητήρια, μιας και είναι ένα τραγούδι που μπορεί να ακουστεί παντού και όχι μόνο στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που θέλησαν να τρολάρουν το video clip! Στα Instastory της η Κατερίνα, δημοσίευσε έναν θαυμαστής της, ο οποίος την υποδύθηκε φορώντας περούκα.

Κατερίνα Ντούσκα τρολάρισμα τραγουδιού

Κατερίνα Ντούσκα τρολάρισμα τραγουδιού

Κατερίνα Ντούσκα: Τι ζήτησε για να πάει στη Eurovision;

H Kατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, όμως θέλει βοήθεια.

Το «Better Love» έχει τη δυναμική, ωστόσο μόνο αυτό δεν αρκεί! Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην Espresso είπε ότι είναι άσχετη από γούρια, όμως θα ήθελε κάτι να πάρει μαζί της για να πάει στο διαγωνισμό και να της φέρει τύχη.

«Γούρι; Με ρωτάνε όλα γι' αυτό και είμαι άσχετη. Τι μου προτείνετε να πάρω μαζί μου; Ό,τι μου προτείνετε θα το πάρω. Η μαμά μου έχει μεγαλώσει στον Καναδά και δεν τα έχει με αυτά, αλλά εγώ είμαι ανοιχτή σε ό,τι έχετε να μου προτείνετε...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κατερίνα Ντούσκα: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της τραγουδίστριας που θα πάει Eurovision!

Η Κατερίνα Ντούσκα θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision!

Η νεαρή Ελληνο-Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που ζει μόνιμα στην Αθήνα, στην προσωπική της ζωή δεν είναι μόνη, αλλά ζευγάρι με τον Τιμολέοντα Βερέμη γνωστό ως Leon of Athens, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1986 και έχει σπουδάσει Φιλοσοφία. Άξια αναφοράς είναι η μεγάλη προσωπική διάκριση που τον συνοδεύει στο εξωτερικό καθώς το τραγούδι του «Aeroplane» ξεχώρισε σε διεθνή διαγωνισμό «Unsigned Only Music Competition», ανάμεσα σε 6.000 συμμετοχές από 95 χώρες.

Εκεί ο Έλληνας τραγουδοποιός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Folk/Singer-Songwriter» στον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Νάσβιλ της Αμερικής.