Δημήτρης Κουρούμπαλης: Αποκάλυψε τη συμφωνία για το «Όσο έχω εσένα»!

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός;

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Αποκάλυψε τη συμφωνία για το «Όσο έχω εσένα»!

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και έριξε την αποκάλυψη για τη σειρά «Όσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ.

Το σίριαλ δεν... τράβηξε όσο θα περίμεναν στο κανάλι, με τον γνωστό ηθοποιό να τα λέει όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Η σειρά «Όσο έχω εσένα» έριξε αυλαία στη μέση της χρονιάς, με τον πρωταγωνιστή Δημήτρη Κουρούμπαλη να μιλάει για τη συμφωνία που είχε κάνει.

«Η συμφωνία ήταν για 100 επεισόδια, το γνωρίζαμε δηλαδή ότι θα φτάναμε στο εκατοστό, με την προοπτική ότι θα πήγαινε περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με την αποδοχή του κόσμου. Είχε φανατικούς οπαδούς το «Όσο έχω εσένα». Προφανώς ήταν απόφαση με άξονα τον προγραμματισμό του σταθμού. Αγαπάω πολύ την τηλεόραση. Είναι μια σχέση αγάπης και μίσους», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.

Δέκα Λεπτά Κήρυγμα: Αυτός ο ηθοποιός ήταν αρχικά να υποδυθεί τον Λεωνίδα και τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη!

Ήταν το 2000 όταν μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση.

Το «10 Λεπτά Κήρυγμα» εξελίχθηκε σε αγαπημένη σειρά της νεολαίας, με τον πρωταγωνιστή, Δημήτρη Κουρούμπαλη, που είχε αναλάβει τον ρόλο του ατίθασου Λεωνίδα Αλιβιζάτου, να βλέπει την αναγνωρισιμότητα να του χτυπά την πόρτα. Τότε ήταν 21 ετών.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης δεν ήταν η αρχική επιλογή των σεναριογράφων και του Mega.

Ο ρόλος του Λεωνίδα είχε δοθεί στον 19χρονο τότε Γιάννη Τσιμιτσέλη. Για καλή τύχη του Κουρούμπαλη, όμως, εκείνος αποφάσισε να κάνει πίσω ύστερα από πρόταση του Αλέξανδρου Ρήγα να υποδυθεί τον γιο της Χρύσας Ρώπα στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»!



Τελικά, τα σενάρια και τα κείμενα του ρόλου πέρασαν στον Δημήτρη, με τον Τσιμιτσέλη να έχει απορρίψει τον καλύτερο ίσως ρόλο της καριέρας του…

Να και κάτι που ακόμα και οι φανατικοί της σειράς δεν γνώριζαν!

TAGS