Τοποθέτηση-βόμβα on air στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για Αργυρό και Ρέμο!

Ποιος το είπε;

Τοποθέτηση-βόμβα on air στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για Αργυρό και Ρέμο!

Στην εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» ακούστηκε μία τοποθέτηση που θα συζητηθεί!

Στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου η κουβέντα είχε ξεκινήσει για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τότε έπεσε η... βόμβα. Διαβάστε παρακάτω...

«Ο Αργυρός μιμείται τόσο πολύ τον Ρέμο που… Κάποια στιγμή πρέπει να έχεις και μια προσωπικότητα πάνω στη μουσική. Ακουγόμαστε τώρα στον αέρα ή μεταξύ μας μιλάμε;», είπε η Μαίρη Αυγερινοπούλου την Κατερίνα Καινούργιου!

Στη συνέχεια η Μαίρη Αυγερινοπούλου πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, η άποψή μου είναι η ίδια ούτως ή άλλως. Εγώ θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, με πάρα πολύ καλή φωνή, αλλά το γεγονός ότι πατάει τόσο πολύ πάνω στον Αντώνη δεν του κάνει καλό. Δεν βγαίνει η δική του προσωπικότητα. Κάνει εξαιρετικό live, περνάς πάρα πολύ ωραία, εκτιμώ πολύ και την οικογένειά του, εξαιρετικό παιδί, τον αγαπάω και το εννοώ αλλά θεωρώ ότι πρέπει να βρει τον δικό του χαρακτήρα και τα δικά του πατήματα. Είναι κρίμα για μένα».

"Κάγκελο" η Καινούργιου με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια - «Πίστευα ότι είσαι έγκυος από κάτι φωτογραφίες»!

Δεν ήξερε τι να απαντήσει η παρουσιάστρια με την δήλωση που έγινε.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Μαντώ Γαστεράτου και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Οι δυο παρουσιάστριες, θα είναι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στην νέα εκπομπή στο Open tv με τίτλο «Όλα Λάθος» που κάνει πρεμιέρα το Σαββάτο.

Πάνω στην συζήτηση η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη Μαντώ Γαστεράτου αν είναι έγκυος. «Πίστευα πως είσαι έγκυος από κάτι φωτογραφίες» με τη Μαντώ Γαστεράτου να αποκαλύπτει τον λόγο που όλοι το πίστευαν αυτό.

«Όλοι πίστευαν πως είμαι έγκυος. Απλά η αλήθεια είναι ότι όταν σταμάτησε η καλοκαιρινή εκπομπή πλακώθηκα στο junk food σαν να μην υπάρχει αύριο. Σταμάτησα τη γυμναστική και είχα λίγο τα ψυχολογικά μου. Θέλω να κάνω παιδάκι πάρα πολύ», απάντησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: