Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε την επική αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη όταν την είδε ξανθιά! (βίντεο)

Ήταν μεγάλη αλλαγή!

Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε την επική αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη όταν την είδε ξανθιά! (βίντεο)

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να γίνει ξανθιά, για τις ανάγκες του ρόλου, όμως όλα τα λεφτά ήταν η αποκάλυψη για την αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη. Διαβάστε παρακάτω...

«Η σύγκριση θα γινόταν ούτως ή άλλως, είτε κάνω τα μαλλιά μου μαύρα είτε ξανθά. Απλά θεώρησα ότι έπρεπε να προσεγγίσω όσο πιο πιστά μπορούσα την εικόνα» και στη συνέχεια έκανε την γκριμάτσα του Γιάννη Αϊβάζη μόλις την αντίκρισε με το νέο της λουκ.

Δείτε το βίντεο

Γιάννης Αϊβάζης: Το άγριο ξέσπασμα και ο τσακωμός με follower του! Τι συνέβη;

Τις τελευταίες μέρες celebrities αλλά και όλη η Ελλάδα, είναι στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φωτιές στην Αττική!

Ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης που μαζί με την σύζυγό του Μαρία Κορινθίου, λίγες μέρες πριν και αφού ξέσπασε η μεγάλη και φονική πυρκαγιά, πρόσφεραν την εξοχική τους κατοικία στην Ανάβυσσο σε πυρόπληκτους.


Ένας χρήστης του Ιnstagram ανέβασε χθες μια φωτογραφία του ζευγαριού από παλιές διακοπές και έκανε ένα σχόλιο που εξόργισε τον ηθοποιό: «Τέτοιο πόνο και τέτοια αγανάκτηση στην πισίνα τού ίσως αυθαίρετου εξοχικού, που δεν περιγράφεται»

Ο ίδιος δημοσίευσε αργότερα τα μηνύματα του, στα οποία φαίνεται να του έκανε έκανε αγωγή, ενώ διευκρίνισε σε instagram story του πως πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τέσσερα χρόνια πριν σε γνωστό ξενοδοχείο και όχι για φετινή λήψη!